torsdag den 19. januar 2017

Smeg ovn symboler

Kun til anvendes forud for udvælgelsen af de vigtigste ovn funktion for en hurtig forvarme. Med kontakten på dette symbol, er der ingen varme mulig, selv om . Køleskabe, ovne, tvätt, samtlige Smegprodukter er en kombination af.

Pyrolyse: Automatisk rengøring af ovnen (kun på enkelte modeller). ECO: Eco indstilling er en hurtig forvarmning funktion, som kombinerer grill, ventilator og det nederste varme element til at opnå optimal energieffektivitet. Symbolerne er ikke altid lige logiske, så vi har lavet en miniguide til. Den ovnfunktion, de fleste kender og bruger, er formentlig den helt .

Du er på den side, hvor du kan finde alle Smeg Komfurer. Er manualen, du søger efter ikke på denne side? Venligst lad os vide ved at bruge vores Anmod om . Skousen har SMEG SFP750BSPZ indbygningsovn.


Gaskomfur, Smeg sx91vms- b: 9 Skønt gaskomfur og elektrisk ovn. Snowflake: For Ovens:With the switch on this symbol, no heating is possible even if the thermostat is turned. For Refrigerators: The automatic defrost system.


Lastmanuals hjælper med at downloade brugerguide til SMEG CX61VMLS5. Smeg fralægger sig alt ansvar for skader, som skyldes forkert brug af.

Hvidevarer blev statussymboler og ændrede vores livsstil for evigt, i og med at det. Smeg de første på markedet med indbygningskogeplader og -ovne, og man . Ovn symboler smeg find alt det der betyder noget når du begynder. Vi hjælper med ovn symboler smeg. SÅDAN VIRKER DIN OVN Betjeningspanel Ovnlys Indsats til grillspyd DK.


Vridedel for knap - uden tal eller symboler. Blæsemotor varmluft til Smeg komfur. IKEA ovn, også de små detaljer som knopper og greb. Tjek symbolerne ved siden af mikroovnene, og find. Find ovnen til dine specifikke behov.


Ceran Schoot tror jeg, at modellen hedder. Skemaet nedenfor beskriver de symboler, der er anvendt. Elektronisk programvalg (automatisk start og avslutning) og minuttur Funksjonsdisplay Elektronisk temperaturkontroll . Siemens HB77AA560S Siemens ovn af høj.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg