tirsdag den 24. januar 2017

Vaskemaskine afløbsslange stoppet

Hvis vaskemaskinen ikke vil tømme vand u kontrolleres følgende: - Er trevlesi eller pumpehus tilstoppet. Er afløbsslange eller afløb tilstoppet. Husk at genmontere slangestoppet inden du opstarter igen.

Når vaskemaskinen er tømt for vand demonterer du proppen, renser denne,. Jeg havde problemet med en fyldt afløbsslange - pil den af og skyl den igennem. Fejlen kan skyldes en tilstoppet afløbsslange eller afløb.


Har du haft besøg af gnavere og fået hul på.

Tag afløbsslangen fra, (pas på der kan være vand i) få den renset . Indsendt af:Flemming Ole Salomon. Fjern den bølgede afløbsslangen fra vaskemaskinen. Kontrollér afløbsslangen at se om det er filtret , bøjet eller bøjet. Du kan prøve at åbne siden på opvaskeren, så vil du straks kunne se hvor det er stoppet og så vurdere om du har mod på at skilde det hele ad . Vasken er stoppet efter opvaskemaskine monteret.


Vaskemaskine afløb - Lav-det-selv. Siemens opvaskemaskine - Lav-det-selv. Det må altså være bundslangen der er stoppet.

Alligevel tænker de fleste af os aldrig på at holde vores opvaskemaskine ren. Denne vaskemaskine er udelukkende bestemt til at. Sæt afløbsslangen fast til vandlåsen, eller til et andet.


Forbind afløbsslangen til en udluftet vandlås, eller. HejJeg har netop fået brugt vaskemaskine (Miele Novotronic W919), som. Den var blevet stoppet med noget snavs og derfor blev vaskemaskinen ved . Med det rette vandstopsystem kan du beskytte din vaskemaskine og. Stoppet afløb er ofte forårsaget av hår eller fedt fra sæbe. VVSforum - Vask stoppet efter opvaskemaskine monteret.


Ved montering af opvaskemaskinens afløbsslange til vandlåsen, lagde jeg mærke . Hvis din vaskemaskine ikke centrifugerer. Opvaskemaskine (se endvidere under fejlfinding kværn og el). Afløbsslangen er tilstoppet eller der er et knæk på denne. Ofte kan gulvafløbet være stoppet, men det vil først vise sig ved vandudtag. Hvis afløbsslange er monteret på vandlås, kan der også her være forstoppelse.


Vedligeholdelse, rengør afløbsslangen ved. Følg brugsvejledningen for at slutte vand og strøm til maskinen (se afsnittet. Installation og tilslutning).


Nå, ud med den tynde afløbsslange og så få tømt maskinen for vand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg