mandag den 23. januar 2017

Karafler til snaps

Annoncer med Snaps Karaffel på DBA. Stort udvalg af Snaps Karaffel til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

Vi tilbyder gratis fragt og retur på alle ordrer. Helt unikke og flotte glasflasker, som fortjener at stå fremme. Også flasken du anvender til din kryddersnaps, kan have meget stor betydning.


Derfor er vi begyndt at importere nogle spændende flasker.

Ikke en billig snaps med de krydderier der skal bruges, men jeg syntes den er det. Si herefter indholdet fra og hæld snapsen over på en flaske eller karaffel, . Klokkeformede danske karafler med tretårnet sølvmontering. Royal Copenhagen, Karaffel med blå elefant som prop.


Unika snapse-karaffeler 88- kr. De fleste karafler kommer ikke på hjemmesiden. Køb, salg og leje af nyt og brugt:. Firkantet karaffel med druedekoration og glasprop.


Holmegaard snapssæt, Snapse Doctor sæt fra Holmegaard.

Presset glas og mærket Liquor bottle Jerez Spain. Fin stand - lige til den hjemmelavede kryddersnaps. En meget smuk karaffel med stor prop. Tre gamle smukke karafler med ciceleringer og hældetud. Stærkt efterspurgte klare klukflasker.


Vinglas, drikkeglas og karafler fra verdenskendte Riedel. Christian Bitz - Karaffel ltr. Kluk Maren flaske med korkprop fra “Snapse Doctor”. Er smagsløgene ikke til snaps, er de små Future glas også oplagte til shots,. Fælles for Future-familiens forskellige karafler, van vin- og snapseglas er, at de . Overhældes med klar Brøndum eller vodka ca.


IKEAs glas, kander og karafler lader dig servere alle typer drikke til enhver lejlighed. Stelton eller de klassiske kuglekander og ståltermokander fra Alfi. Clear glass with flower-stopper in color. Glass for “snaps” in the same design is also available. Elegant krystal karaffel velegnet til både whisky og cognac.


Snapseglassets volumen giver plads til at nyde snapsens fulde aroma.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg