fredag den 20. januar 2017

Rengøringsmiddel til induktionsplader

Hvis du læser blogindlægget her, er det nok fordi, at du selv har en induktionsplade, og gerne vil vide hvordan du får den ren igen. Træt af genstridige fedtpletter eller stænk, der bare ikke vil gå af? Vi giver dig gode råd til rengøring af din kogeplade, uanset om det er en .

Rengør dine hvidevarer og køkkenmaskiner med vores originale rengøringsprodukter. De er særligt tilpasset Siemens produkter, og giver det bedste resultat. Sørg for at fjerne alle rester af rengøringsmiddel.


Vi har et ellers fint og rent induktionskomfur, men på kogepladerne er der spejlagtige pletter.

Jeg gør tit komfuret rent med rensemiddel og min . Vær nænsom med glaskeramiske- og induktionskogeplader. Man kan få et specielt rengøringsmiddel, men du skal først forhøre forhandleren hvilket middel fabrikken anbefaler. Dette for ikke at bruge noget . Anvend en blød klud og et glas- rengøringsmiddel. Brug et rengøringsmiddel, der er målrettet det snavs, du vil fjerne: Brug syre mod kalk.


Glaskeramiske- og induktionsplader. Påfør en smule rengøringsmiddel, der er velegnet til indgroet snavs - brug for . Opbevar ikke temperaturfølsomme genstande som f.

Induktionspladen er kun produceret med henblik på brug i. Smarte komfurer med masser af funktioner og godt design. Vælg mellem induktion eller glaskeramik. Uanset hvad du er til, har vi en løsning der passer til ethvert . Køber du et induktionskomfur, skal gryder og pander ofte skiftes ud. Læs også om de forskellige kogepladetyper, hvis du skal købe ny, og hvordan du gør kogepladen ren, afhængig af om der er tale om induktion, glaskeramisk, . Et induktionskomfur - kan du kort forklare hvordan det varmer, og om det. Se hvordan du forlænger levetiden på dit køkkenudstyr.


Med denne guide får du enkle tips til korrekt rengøring af dine gryder, pander og bradepander. Hårde, slibende rengøringsmidler bør ikke anvendes, da de kan ridse overfladen. Toprens Til Kogeplade - Toprens til keramisk plade.


Når de tænder for en kogezone, dannes der et magnetfelt ( C ) mellem induktionsspolen ( D ) og. Skurecreme er et sandt all-around rengøringsmiddel, som fjerner snavs og fedt. Mellemskive til induktionsplade Øcm. Anvend aldrig kraftige rengøringsmidler, midler med skurende virkning som fx grill-.


Rengøringsmidler eller letantændelige mid- ler må ikke . Fugt eller rester af rengøringsmiddel. Anvend kun gryder med bunde som er egnede til induktionsplader. Det anbefales at anvende rengøringsmidler som er distribueret af fabrikanten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg