søndag den 3. december 2017

Bajonetsavklinger træ

Køb bajonetsavklinger til lave priser hos Harald Nyborg. Vi har et stort udvalg af klinger til. Se vores store udvalg inden for kategorien bajonetsavklinge.

Savklinge af værktøjsstål til elektriske bajonetsave med slebne, udlagte tænder. Bajonetsavklinge af værktøjsstål til træ. Med beslag der passer til de fleste typer bajonetsave.


Find oplysninger nu om det professionelle elværktøjssortiment fra Metabo.

Bosch bajonetsavklinger, til forskelige formål, metal, murværk, gasbeton og træ, se vort udvalg. Variabel fortanding 8-mm. Egenskaber: Forskudt fortanding for groft . Du finder altid et stort udvalg. Køb kvalitet bajonetsavklinger hos Hansen Seest Fra THOR og CMT.


FEIN 1til grov træ E-Cut Precision-savklinge STARLOCK. Irwin bajonetsavklinge træ og metal 25PK 810R 200mm. TIP: Anvendelse af smøremiddel kan forlænge klingens levetid med op til 5. Det omfattende program af bajonetsavklinger indeholder klinger til ethvert formål.

FANG TIP - For hurtigere dyksavning og tilgang til steder med begrænset plads. NAIL GUARD - Beskytter klingens tænder ved kontakt med . Til træ med sømrester og uædelt metal. Sortiment stiksavsklinger til træ og metal.


Universalklinge med variabel fortanding. Den unikke klingeholder passer til både bajonetsavklinger og stiksavklinger alt efter . Her på siden får du mulighed for at læse hvad andre mener om et . Her kan du købe bajonetsavklinger billigt, vi har altid en stærk online pris - Vi er en E-mærket dansk webshop. Din butik for handel og industri! EL-VVS Grossen - Billige el og VVS-artikler på nettet.


Beskrivelse: Kreator tilbehør til el-værktøj, til alle formål. Til savning af træ med søm, paller, sandwichmaterialer, gipsplader, gasbeton. RW Quick Savklinger, BI-Metal Taske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg