onsdag den 20. december 2017

Laks i ovn opskrift

Den kan tilberedes hel, fileteret eller udskåret. Gennem tiden har vi udviklet mange lækre opskrifter med laks, og vi har . Denne opskrift med porrer, lækker og cremet mascapone, dild og kapers.

En nem hverdagsret der sun nem og hurtig at lave. Super nem at lave, så prøv opskriften nu. Drysses med dild og peberfrugt.


Dampet laks med kartofler, asparges og en salat, der består af agurk og.

Servér med grøn salat, nybælgede ærter og frisk pasta. Krydr med paprika og bag laksebøfferne ved 200 . Citronsaltet laks med ramsløg-kartofler og lynsyltede gulerødder. Stegt laks med tamari og varm salat med spinat, peberfrugt og . Ovnbagt laks er en dejlig fiskeret, som ikke behøver at tage lang tid at lave, og så er den tilmed sund. Rigtig lækker hverdagsmad som er let at lave. Hel lakseside med citron og fløde.


Fantastisk god og nem opskrift. Rør alle ingredienserne til saucen sammen og fordel den over laks og grøntsager så alt bliver dækket.

Prøv en af vores lækre opskrifter med laks! Resultatet bliver saftigt og lækkert. Laks med spinat, tomat og basilikum. Dejlig aftensmad på minutter - find opskriften her.


Laks er fyldt med gode omega 3-fedtsyrer og smager tilmed skønt. Perfekt måltid til en travl hverdag. Opskrift på hjemmelavet laks med honning og mandler.


Find opskrifter på alle mine salater her. Så må du meget gerne klikke “Synes godt om” nedenfor. Nem opskrift på lækker ovnbagt laks på minutter med velsmagende citronsauce fra Glyngøres Nem Fisk sortiment. Se hvordan du tilbereder retten her. En dejlig og nem opskrift på en smagfuld og lækker laks serveret med rodfrugt er.


Tag laksen ud af ovnen, og server den med det samme med kogt hirse til. Laks er sprængfyldt med sunde næringsstoffer, og bør derfor være på menuen mindst én gang om ugen. kanalen og vores hjemmeside kan du finde. Lækker opskrift på ovnstegt laks med lime.


Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg