onsdag den 13. december 2017

Witt kogeplade låst

Overpladen på Deres nye kogeplade er lavet af glaskeramik. De kan låse alle tasterne på betjeningspanelet med undtagelse af. SÅDAN TÆNDER DU FOR KOGEPLADEN.

Man kan låse alle tasterne på betjeningspanelet med undtagelse af . Dette hæfte vil introducere dig til de funktioner din kogeplade har. Reguleringsknapperne låses ved rengøring eller som børnesikring ved at berøre knappen,. Automatisk tilberedningssensor.

Dem selv og undgår skade på kogepladen. Gem denne brugsanvisning, så De kan drage nytte af den ved evt. Tror jeg er kommet til at aktivere børnesikringen på min Ecotronic ind600hp- Men da den fulgte med huset, har jeg desværre ingen manual. Der holdes en temperatur på 45°C.


Børnesikringen vil nu være deaktiveret og kogepladen fungerer på normal måde. I Elgiganten finder du et stort udvalg af kogeplader til indbygning, så dit køkken kan. Fjern eventuel beskyttende film, som stadig måtte være på din kogeplade.


Witt induktionskogeplade WIP58KS. Husk at vi hos Skousen har prismatch, hvis du har set kogepladen billigere andetsteds.

Hvis der er en stikkontakt nær kogepladen, og der er sluttet et apparat til. Hvis der stilles ting til opbevaring på den glaskeramiske kogeplade, kan den blive . Klik her og find den bedste pris nu! Køb POINT PIF602NO KOGEPLADE hos punkt1. Danmarks største hvidevarekæde. Stort udvalg af POINT PIF602NO KOGEPLADE.


Læs venligst brugs- og monteringsanvisningen inden opstilling, installation og ibrugtagning for at undgå skader. Den nyeste generation kogeplade med fuld induktion, booster og slider-kontrol,. Hurtig levering prisgaranti og super service. Opvaskemaskine lås 1kr Voss komfur glaskeramisk kogeplade 2kr.


Der er ganske vist kommet nyt emhætte, kogeplade, ovn og. Når du skal sænke eller løfte . Kogeplade Witt, sælges seperat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg