mandag den 11. december 2017

Elektrisk vinoplukker

Electric Barman er en smart, elektrisk vinåbner, som kan åbne ca. Har du udfordringer med svindende kræfter i . Løbet tør for gaveidéer til gourmanden?

Casa giver dig her det perfekte gavesæt til enhver vinelsker. I gavesættet får du en proptrækker, folieskærer og ekstra . Her på siden guider vi dig til vintilbehøret, der gør det . Propper der ødelægges eller propper der ikke vil op.

Se her hvilke proptrækkere der virker og hvilke du skal holde dig fra. Meget pænt design med holder til. Holderen bruges til at skære toppen af . Send din adresse til birgitte t. Klik her og find den bedste pris nu!


En elektrisk proptrækker kan åbne vinflasker helt automatisk, og du slipper derfor for at skulle bruge kræfter på at åbne vinflasken. Denne eksklusive elektriske proptrækker fra Domoclip er nem at anvende og gør det hurtigt og let at. Herefter trykkes der blot på knappen, og den elektriske proptrækker åbner vinen helt uden problemer.


Med denne elegante proptrækker fjerner du nemt og problemfrit proppen fra din ven.

Fra 0-flasker på sekunder er der vist ikke mange proptrækkere der kan klare. Ikke desto mindre er det hvad . Påsæt proptrækkeren og tryk på knappen. Proptrækkeren fjerner proppen for dig.


Ergonomisk designet til passe håndfladen for et bedre greb,Praktisk folieskærer, der fungerer som . Elektrisk vinoplukker - Andrew James. Vær den første til at bedømme dette produkt. Cork Matic Den smarte proptrækker er nem at anvende og gør det hurtigt og let at åbne selv den stædigste vinflaske. Eksklusiv og robust vinåbner til den som gerne vil have lidt ekstra til vinsamlingen! Med en vinoplukker eller øloplukker fra Propagandashop kan du være sikker på, . Med denne fantastiske Cork Matik elektriske proptrækker kan du åbne dine vinflasker nemt og hurtigt.


Du skal blot trykke på knappen, og korkproppen fjernes . Med denne 2-i-elektriske proptrækker og vinpumpe fra Trebs kan du fjerne en prop på få sekunder. Som bonus kan den anvendes som vacuum-vinpumpe. Denne automatiske proptrækker sikrer en korrekt åbning af din vin - ved kun ét tryk. Climadiffs elektroniske proptrækker med LCD-display er udstyret med infrarødt termometer og display, så du .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg