mandag den 11. december 2017

Hul printplade

Sømplade, fumlebræt, veroboard eller printplade. Veroboard er en standard printplade med en række huller, der er forbundet med kobberbaner. Komponenterne kan naturligvis ikke monteres på printpladen før der er lavet huller til dem.

Der skal bores huller til alle komponentben. Printplader af glasfiber med kobberbelægning på den ene side. Der er flere måder at ætse sine print på, jernchlori finætskrystal, saltsyre og brintoverilte. Hulprint til fx forsøgopstillinger eller nem samling .

Alle huller bores de fleste er 7mm. Vores udvalg af print stik- og fatningsliste komponenter samt printkonnektorer og stik, klemmer og terminal varer er et af de bedste indenfor branchen. Print på transperant plastik, uv lys og så ætse. Så skal du bare ha skåret pladerne u og ha boret huller, det er heller . Loddefri forsøgsbord (Breadboard) - 4huller Eksperimentalplade til elektronikforøgsopstillinger. Alt fra enkelt sidede, dobbelt sidede til multilayer print med sekventielle opbygninger SBU og HDI teknologier som laserboring, blinde og begravede via- huller . Der er tegnet en lille cirkel der, hvor der skal være hul til komponenter.


Læg dit diagram på den rå printplade, evt. Walkie-talkien var forbundet sammen med den anden printplade, der efter alt at .

Sæt med tre enkeltsidede printplader, der er perfekt til montering af f. Søgning på “printplade” i Den Danske Ordbog. Tit bruger man den engelske betegnelse PCB (Print Circuit Board). Jeg tror, at sådan en gang print-syre er en rigtig, rigtig, RIGTIG træls ting at. En af de vanskeligste opgaver , når de fremstiller en printplade ( PCB ) er at bore små huller , der er nødvendige for komponent -forbindelser og . Især ved lodning på print med gennempletterede huller vil printet være udsat for . Næste step er at overføre printtegningen fra PC-en til en printplade.


Et trykt kredsløb eller PCB kan bestå af gennem hullet samt SMD kredsløb komponenter. Samle en printplade betyder lodning alle sådanne komponenter i . Print Production producerer også HDI print (High Density Interconnect) med både blinde og skjulte via huller (blind and buried holes) fra egen produktion, men . Få tips og video-guides til reparation af køleskab her. Blå eller sort til LED - rød til det andet hul.


Det store hul, som skal give plads til knoppen på skærmpladen, bores op . Så laver du med en hammer og en kørner en prik, hvor alle hullerne . Brændeskål Extraflame pilleovne. I was unable to test full stability .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg