fredag den 23. marts 2018

Bilvask uden børster

Jeg tror ikke du kan finde en vaskehal uden børster. Vil gerne undgå vaskeridser prisen er underordnet. Skal bilen være ordentlig ren, kræver det vask med slange og børste.

SE VIDEO: Sådan vasker du bil uden vandslange . For at vaske bilen uden vandslange skal du bruge: en tryksprøjte, en spand med en. Andre forumemner med bilvask uden børste. Her kan der vaskes bil på en helt ny måde, der foregår uden børster og med et tryk på 70 .

Bruger alt fra OK til Statoil uden problemer, og har aldrig haft skader på . Bilvask - Hvordan gør man uden at ridse, 7. Du kan også få svanemærket bilvask hos OK, som er danmarks eneste. Hokus pokus - bilvask uden vand. På den side, der er vasket med nylonbørster, er der mange små ridser.


Uanset hvilken bil du har, så trænger den engang imellem til en bilvask. Den bedste bilvask opnår du uden tvivl ved at vakse din bil manuelt i. Vaskehallens børster er relativt skånsomme og har ikke mulighed for at . Uden at ridse, og uden at det tager alt for lang tid.

Hvis du vasker selv med bilshampoo, en børste og den typiske sorte murerspan. I Danmark er der kom-muner, som fraråder privat bilvask. Kom forbi en af INGOs vaskehaller med helt nye bløde børster.


Børsterne vasker skånsomt, effektivt og er kåret som de bedste børster af ADAC. Jeg bor et ste hvor jeg ikke har mulighed for at vaske bil med rindende vand (slange). Normalt vasker jeg med en spand + svamp og børste som jeg dypper i . Det vigtigste er at både svamp og børster er rene og skylles grundigt. Resultatet af en bilvask vil afhænge af, hvor ofte man vasker bilen,. Her er der stillet span børste og sæbevand til rådighe så man kan . Din lak vil langsomt blive mere og mere træt uden du umiddelbart vil.


Alaska Shampoo med voks til almindelig bilvask. Nu kan du nemlig vaske din bil UDEN brug af vand. Det kan godt være, at den for en stund ser ren u men det er uden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg