mandag den 26. marts 2018

Vægt 0 01 gram

Få dine materialer afvejet helt præcist med præcisionsvægte fra Valueshop. Mange af vores præcisionsvægte er lommevægte. Der kan indstilles forskellige andre måleenheder end gram, så du kan få det resultat,.

Jennings JSR-1lommevægt (1gr. x gr.) . Digitalvægt CD DJ stylus 500g - 0. Lækker præcicionsvægt der kan veje op til 5gr. Bagbelyst LCD display - Låg, som også kan ligges på vægten og bruges som målebakke.

Kan måle op til 1gram med en utrolig præcision på 01g. Tiamo Timer Scale er en kaffevægt der er utrolig simpel at bruge. OBS: Vægten leveres fabrikskalibreret, men bør jævnligt kalibreres, hvilket foregår.


Hos CC-Trading har vi alverdens spas og sjove gadgets - kig omkring på siden og find de ting netop du f. Til den kræsne bruger som kræver maksimal præcision. Vægten måler med to decimaler så du ved præcis hvor meget din genstand vejer helt ned til 01g. Hvis du kan nøjes med grams nøjagtighe så kan du få en . Baggrundsbelyst display og et let læsbart tastatur gør det nemt at bruge alle . Ideel til afmåling af vingær, ostekulturer, tilsætningsstoffer, mm.

Monkeyjack 01g-200g gram mini digital lcd balance vægt lomme smykker diamant skala. Personligt stoler jeg ikke på en grams vægt til 1kr, på samme måde som . Vægt, Santorius, GE 512-OCE vejer fra gram til 5gramon auction. Jeg er ved at blive vanvittig over min digitale vægt, der svinger ufatteligt meget ved de små.


De har også en grams med max på 2gr. Meget præcis vægt, som vejer med grams præcision. Kalibreringslo batteri og værktøj medfølger. Uundværlig til molekylær gastronomi. Lille smart vægt med alle nødvendige funktioner bl.


Har du brug for præcision ved afvejning af dine aromaterapiblandinger? Denne lommevægt fra Champion kan veje op til 5gram med en nøjagtighed på 1 . Bruger 2x AAA batterier, disse medfølger. For at kalibrere vægten skal der bruges en 1grams . Den vejer op til 1gram med en fejlmargin på gram, og vægten aflæses meget nemt på . Vægte med forskellige kapaciteter, der opfylder dine behov.


Denne ekstremt præcise KSkøkkenvægt fra Beurer har en nøjagtighed på g. Du kan derfor med fordel bruge vægten til at veje krydderier eller fødevarer til . Pro Scale XC5vægt (MVXC501).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg