fredag den 2. marts 2018

Gefu spiralfix opskrifter

Selv de største grøntsagselskere kan til tider ønske lidt mere inspiration til at gøre maden lækker. Ugens populæreste opskrifter - se dem her:. Grøntsagsspaghetti på ingen tid.

Med Spiralfix fra GEFU kan du hurtigt og effektivt lave lækre grøntsagsspiraler til enten spaghetti, pynt eller lignende. GEFU spiralizeren er en lille håndholdt tingest, som kan lave to forskellige slags. Den bedste grøntsagspasta kræver ordentligt køkkengrej. Vi har testet med disse to grøntsager efter opskrifter fra Jane Faerbers LCHF .

Det fortrukne er squash og gulerod og så spiser ungerne gerne gulerod og agurk . Denne slicer er en god hjælp til sund spaghetti . Spirelli Spaghetti Slicer til grøntsager. Supplerer du med low carb brøderstatning og vintergrøntsager som tilbehør bliver måltidet ekstra mættende. Find opskriften på CDJetteDCs LCHF . En blog med masser af inspirerende LCHF opskrifter - både til hverdag og til gæster. LCHF-HVERDAG: LCHF: Hasselback rodfrugter.


Jeg bruger selv en “GEFU spiralfix“, som er helt fantastisk men desværre også en smule dyr. Her kommer han med en af hans yndlings grillopskrifter!

Gefu Spiralfix) og et gavmildt drys parmesan - . GEFU Spiralfix spiraallõikuri soovi kellelgi? Original glasskål, Original brugsvejledning hvor der også er madopskrifter i. LCHF - Madbanditten - nemme og sunde opskrifter. Grønnsaksspagetti på ingen ti med Spiralix fra tyske GEFU kan du raskt lage . Opskrift på nem og hurtig banankage.


Det er vi begyndt at få ret ofte efter vi anskaffede os Spiral fix, det er så super. Vidunderet hedder Spiralfix og det er mærket Gefu der står bag. Chokolademousse - super nem opskrift!


GEFU SPIRALFIX - SUN NEM OG HURTIG MAD. I stedet faldt jeg over storebroren Gefu spiralfix og så var jeg straks tændt! Vi giver dig muligheden for at udforske din Actifrys evner.


Aftensmad opskrifter – Lyn krebinetter med nem og lækker coleslaw samt . På myTaste finder du opskrifter til laks med pasta og fløde samt tusinder af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg