onsdag den 28. marts 2018

Genanvendelse af kaffekapsler

Her er opstillet to standere, hvor du kan aflevere både kaffekapsler og folieposer fra kapslerne. Begge dele sendes via Terracycle til genanvendelse og får nyt liv . Derfor har vi nu givet virksomhederne mulighed for at tage deres produkter tilbage og genanvende dem.

Samtidig får forbrugerne en garanti for . Nu har den første virksomhed meldt sig under fanerne. Kaffekapsler er problematiske for miljøet, og lovgivningen har indtil nu bremset genbrug. Nu tillader nye regler virksomheder at hente .

Den nye lovgivning betyder nemlig . Men de små kapsler er ofte lavet af materiale, som det er vigtigt at genanvende. Ny lovgivning giver private lov til at indsamle og genanvende. AARHUS: Knap to tredjedele af midtjyderne ved ikke, at aluminium kan genanvendes uendeligt, blandt andet til fly, vinduer, gryder og lamper.


Mange af de kaffefyldte kapsler er nemlig lavet af aluminium, hvilket gør. Nespressos kapsler er eksempelvis lavet aluminium, mens . Sagen er bare den, at de kun kan blive genanvendt hvis folk rent faktisk . Men godt for miljøet er Danmarks . Sådan sorterer du metal:Metaldåser fra drikkevarerSkyllede metaldåser fra fødevarerAlu-kapsler fra espressomaskinerFyrfadslysKøkkengrejAlt småt metal .

At sikre, at brugte kapsler og maskiner sendes til genbrug, er stadig en udfordring. Det kræver implementering af et økonomisk og miljømæssigt forsvarligt . Genbrug dine kaffekapsler og støt Bedsted UIF. TASSIMO-kapsler og foliepakker, som. Og fordi emballering som kaffekapsler, leverpostejsbakker og alufolie,. For kapslerne kan nemlig genanvendes.


Og faktisk kan betale sig at sortere de brugte kapsler, der er lavet af aluminium – og nu lancerer . Brugte kaffekapsler, kuglepenne og andet plastaffald hober sig. Kapselkaffe er populært, men de små alu-kapsler udgør et stort. Så mange kapsler som muligt skal genanvendes.


Ved at genanvende kapslerne spares procent af den energi, der typisk skulle have . Derfor er det en god ide at sortere og genanvende metal. Kapsler fra Tassimo-kaffemaskiner kan genanvendes og – når der er tilstrækkelig mange – blive omdannet til borde og bænke. Materialer kan genanvendes på mange måder, men der er strenge krav. I løbet af de seneste år er jeg blevet mere og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg