torsdag den 29. marts 2018

Røde linser

Vi har her samlet alle vores opskrifter med røde linser. Lad dig inspirere og servér lækker mad med røde linser. Dal af røde linser og tomat med ristede chorizopølser og agurke-mango salat.

Dal med røde linser og mosede tomater. Tilsæt de skyllede linser, finthakket chili, timiankvisten samt . En dejlig, smagfuld indisk ret, som er nem at lave. Kan også laves med grønne linser.

Du kan kende dem på den røde og orange farve. Du skal koge de røde linser, før du kan spise dem. Røde linser er små flade flager. Linserne skal ikke iblødsættes.


Opskrift på en dejlig krydret vegetarisk curry med røde linser og blomkål. Det er både nemt og hurtigt at lave, og så er det perfekt til en kødfri . Find inspiration til aftensmaden her. Vi anbefaler en lækker indisk dahl med røde linser - en god klassiker.


Du finder opskriften med video her.

Salat med røde linser, rucola, sukkerærter og græskarkerner. Simpel med skøn salat som tilnehør til aftensmaden. Indisk hvidkålsgryde med røde linser og masser smag fra spidskommen, fennikel og karry. Dejlig krydret gryderet med røde linser og en syrlig yoghurtdressing Gryderet med linser og yoghurtdressing Dejlig krydret gryderet med linser, der serveres med . Tre forskellige typer linser: Du Puy-linser, grønne linser og røde linser. De røde linser er tilberedt med dåsetomater og semi-dried tomater, som giver en skøn smag.


Server med smuldret feta ved siden af din . God og nem gryderet med røde linser. Retten indeholder også oksekø grøntsager og krydderier og kan fx. Varm olien på en mindre pande, og svits krydderierne.


Hæld krydderiblandingen og al olien i . Jeg har en svaghed for røde linser. De er fyldt med protein, de er mættende og de er billige. Mørbraden afpudses og krydres med salt og peber og brunes af på begge sider på en pande. Kom bouillon, vand og røde linser ved. Brug de gode, gule rødder til at lave krydret gulerodssuppe med røde linser, chili og ingefær på kun minutter.


Mmm, korn, linser, kål, porre og karry. Denne aftensmad var ekstra dejlig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg