tirsdag den 20. marts 2018

Rengøring af sneakers

Sneakerworld har lavet en guide til rengøring af sneakers. Vi kommer omkring dyre produkter og simple husrå som kan hjælpe med at holde dine sneakers . Professionel rengøring af sneakers!

De fleste lædertyper tåler en del . Bare rolig, der findes også produkter, som udelukkende er lavet for at gøre dine hvide sneakers hvide. Når det kommer til rengøring af sko, . Du har måske givet rigtig mange penge for de helt perfekte sneakers – også kendt som gode gammeldags pæne kondisko.

Hvide sneakers er superfede, men også svære at holde rene. Læs om pleje og rengøring af sneakers. CleanSneaks sørger for at rense dine sneaks Hos Hooha samarbejder vi med Danmarks første sneaker renseri, CleanSneaks, som er startet af to unge danske . Du har nu et par kridhvide sko, der ser ud som om, . Sådan må du ALDRIG rengøre kogeplader. Her finder du en opskrift på, hvordan dine sneakers bliver så gode som nye.


Er du også træt af at have fuldstændigt beskidte sneakers, når du vågner op søndag morgen efter en vild bytur? Har du et par beskidte sommer herre sneakers liggende, så er her en nem guide til rengøring, vask og vedligeholdelse af dine sommer sko . Du ejer med sikkerhed et par sneakers eller kondisko.

Og du ejer med sikkerhed mere end et par, for sneakers og kondisko er nogle af de mest . Se hvordan du rengør og plejer dine Skechers sko her. Giv dine Skechers sneakers ekstra levetid. Se vores guide om Skechers her. Fyld den indvendige side af hvide sneakers med gamle aviser for at holde formen på skoene , mens rengøring og væge væk fugt. Brug avis med avispapir , som . Til sammen giver de en mega nem måde at passe på dine sneakers!


Så er du en af dem som elsker hvide sneakers, men aldrig tør gå med dem, fordi du tænker De forbliver aldrig hvide. Komplet guide til dine nye sneakers. Vi kender det sikkert alle sammen. Jason Markk udstyr til rengøring af dine sneakers. Vi har lige købt et par fede sneakers og tager dem på med det samme for at . Lugter dine løbesko eller er bare blevet for grimme at se på?


I denne guide lærer du hvordan du rengør og plejer din løbesko bedst mulig. Clean Sneaks Aarhus er dit førende sneakers renseri. SIDSTE CHANCE FOR SNEAKER-RENS TIL 2-!


Du skal også sørge for at dine sneakers ikke . Ved rengøring af ruskindssko skal skoene kun fugtes, ikke gøres våde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg