tirsdag den 1. marts 2016

Dåseåbner elektrisk

Elektrisk dåseåbner som uden besvær åbner runde dåser. Sæt One-touch dåseåbneren på dåsen og tryk på startknappen, og lad dåseåbneren klare resten. Uanset om det skal foregå manuelt eller elektrisk, kan vi hjælpe.

Magnet sikre at der er styr på låget som åbnes. Kan kun anvendes til runde dåser. Når låget er skruet af sidder det fast . Byd Forsendelse Sender gerne varen forsikret og .

Vi kender alle til problemet: dåserne som bare ikke vil åbnes. Det findes der heldigvis en god og nem løsning på. Den elektriske dåseåbner gør alt arbejdet for . Sæt dåseåbneren på dåsen og med et enkelt tryk på startknappen klarer . En dåseåbner er et redskab med hvilket man kan åbne en konservesdåse. En anden dåseåbner kendes fra schweizerknive. Den perfekte og lette elektriske dåseåbner.


Påfør let åbneren konservesdåsen, pres på startknappen for at starte. En elektrisk dåseåbner, der drives af batterier, hjælper altså en til at undgå alt det besvær, der kan være forbundet med dåseåbning.

Den har også en smart knivsliber og en indbygget flaskeåbner. Leder du efter billige Ægværktøj online? Derfor har rigtig mange danskere valgt at erstatte den gammeldags model med en ny og smartere variant – nemlig en elektrisk dåseåbner. Dette produkt er blevet maskineoversat.


Multimaskine med dåseåbner, flaskeåbner og . En almindelig ulykke er skåret fingrene fra knive , sakse eller fra et apparat , som en elektrisk dåseåbner. Den klassiske dåseåbner fungerer, men kræver kræfter og tålmodighed. Den klipper hele toppen af dåsen, så du slipper for skarpe kanter. Er du træt af at åbne dåser med håndkræft så bestil en elektrisk dåseåbner fra Philips.


One Touch dåseåbner fra Gigtforeningen 19- kr. Verdens første dåseåbner, som åbner runde då ser af alle størrelser uden brug af hænder. Dåseåbner Victorinox universal med håndtag.


Shop efter elektrisk dåseåbner på Kelkoo. Sammenlign et stort udvalg af elektrisk dåseåbner tilbud og produkter fra vores forskellige butikker og læs . Kraftig multifunktionel elektrisk dåseåbner (50W) med indbygget kniv- og saksesliber og flaskeoplukker. J glidelejer for akselføringer og. Transportbånd til elektrisk forårsrulleformer. Praktisk og nem dåseåbner til konservesdåser.


Meget let at åbne konservesdåser med denne dåseåbner, der har en hurtiglåse funktion. Om hans dåseåbner var elektrisk eller hånddrevet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg