torsdag den 10. marts 2016

Dometic køleboks

Waeco, Mobicool og Dometic kølebokse. Køb en billig køleboks til camping på GulogGratis. Bag teknikken står Dometic, der er blandt verdens største producenter af køleudstyr til campingbranchen med en årlig produktion på ca.

Som campingudstyr er termoelektriske kølebokse yderst velegnede som familiens køleskab, og den giver også en ekstra kølemulighe hvis campingvognens . Vi er parate med faglig rådgivning . Denne termoelektriske køleboks køler ned til grader under udenomstemperaturen. Den elektriske køleboks kan også holde mad varm op til grader.

Volt tilslutning, og dobbelt blæsemotor system for bedre køling. Her viste de deres store udvalg af. Andersen, Vallensbæk Sjælland . Dometic Group er en svensk producent, hvis kerneforretning er køleudstyr indenfor RV, marine, bolig, medicinindustri og bilindustrien.


Nedkøler med grader og er samtidig helt lydløs. Hej Er der nogen der har erfaring med ovenstående kølebox? I disse dage introducerer Dometic en ny køleboks med en kapacitet på liter.


Det er en 3-vejs bærbar køleboks som har den største . Kompressorkøleboks af højeste kvalitet.

Plads til stående liters flasker. Indbygget spændingsvagt som kan . Dometic combicool køleboks på liter med 12V, 230V eller gas forbrug. Den første absorptionsboks med aluminiumskabinet! Silver køleboks - godt isoleret, liter DKK 2800. Ny kompressor køleboks på hele liter fra Dometic.


Absorption køler til volt, 2volt og gas. Robust og kraftfuld design, med praktiske bærehåndtag . Eneste der kan opfyldet det krav er en kompressor-køleboks. Med et par gammeldags køleelementer og en moderne køleboks kan man.


Vi har kølebokse fra Dometic, Mobicool, Waeco og Giostyle. Waeco Tropicool TCX-køleboksen - en rigtig god køleboks til den krævende bruger. Kan køle grader ned under udenomstemperaturen, eller varme op til .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg