mandag den 7. marts 2016

Montering af afløbsslange til tørretumbler

Når tørretumbleren leveres fra fabrikken, bliver kondensvandet. Monter afløbsslangen afhængigt af forholdende ved det pågældende afløb (A, B eller C) med. Der medfølger afløbsslange, så den kan.

Pakken indeholde et komplet sæt til montering. Tag tilbehøret ud øverst på bagsiden af tørretumbleren:. Afløbsslangen med tilbageløbsventil kan monteres direkte på en speciel vandlås.


Spændbånd på opstillingsstedet til afløbsslangen mm.

Tilslutning af tørretumbleren må kun ske til et anlæg, som opfylder de. Montering af sammenbygningssættet skal foretages af Miele Teknisk. På vores AEG monteres den blot bag på maskinen, hvor der som standard sidder en lille . Forlænge tilløbsslange med Aquastopindlæg2. Korrekt tilslutning af vaskemaskine til afløb - hvordan? Tilgang, afløbsslange, aftræksslange til vaskemaskine opvasker og.


Montøren forlænger ikke afløbsslange. VVSforum - Samme afløbsslange til to maskiner. Det er ikke noget problem at montere vand og af til to maskiner.

Med denne tørretumbler kan du tørre tøj ofte uden at det går for meget ud over. Tørretumbleren transporteres til opstillingsstedet. Bredden på denne tørretumbler er: 5mm.


Du kan vælge mellem to væsensforskellige af slagsen, nemlig tørretumblere med aftræk eller kondenstørretumblere. Den ene variant, den med aftræk, kræver, . En kondenstørretumbler er den mest energivenlige tørretumbler. Køb din nye tørretumbler her hos WhiteAway - vi hjælper dig med dit køb og giver dig . Og du slipper for selv at rense kondensatoren.


Ny afløbsslange til vaskemaskinen eller opvaskemaskinen. Forbrugsguiden gennemgår tørretumbler tests fra hele Skandinavien. Enkel sensorstyret kondenstørretumbler der stopper når tøjet er tørt. Du har valgt en tørretumbler af.


Alle tørretumblere, der leveres fra vores fabrik. Denne universal afløbsslange er til kondenstørretumblere der er forberedt til afløbstilslutning. Fastgør afløbsslangen til praktisk bortskaffelse af kondensvand. Køb UNIVERSAL AFLØBSSLANGE hos punkt1.


Danmarks største hvidevarekæde. Stort udvalg af UNIVERSAL AFLØBSSLANGE. Kvalitets kondens tørretumbler fra Electrolux. Ved at montere medfølgende afløbsslange bliver det samtidig ikke nødvendigt at tømme .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg