onsdag den 16. marts 2016

Rengøring af induktion

Hjemme hos mig har vi en induktionskogeplade installeret i køkkenet – og vi er super glade for det. I forhold til en keramisk kogeplade, er der . Vi giver dig gode råd til rengøring af din kogeplade, uanset om det er en ældre. Fjern indbrændt mad fra kogepladen hurtigt med denne guide til rengøring af (glas)keramisk kogeplade, rengøring af induktion kogeplade, gas og . Spørgsmål: Hvad er den bedste metode til at rengøre min keramiske kogeplade eller induktionskogeplade? Kogepladen skal rengøres jævnligt, . Rengør dine hvidevarer og køkkenmaskiner med vores originale rengøringsprodukter.


De er særligt tilpasset Siemens produkter, og giver det bedste resultat. De skal helst rengøres med en våd klud og lidt opvaskemiddel og. Som regel vil opvaskemiddel og en klud eller blød svamp være nok, hvis du tørrer komfuret af regelmæssigt. Et meget vigtigt punkt i forhold til ethvert komfur er selvfølgeligt rengøringen.


Med et induktionskomfur opbygges der ingen kulspor eller lignende på riste eller . Jeg har en helt ny induktionskogeplade. Nogle af zonerne har fået nogle .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg