onsdag den 2. marts 2016

Rengøring af gummiring vaskemaskine

Efter nogle år kan maskinen få en sur og muggen . Men nu tænker jeg da - har det noget med den ulækre gummiring at gøre? Rengøring - Rengøring af vaskemaskine.

Dørbælg, gummipakning, gummiring. Vi har prøvet klorin, rodalon, kalkfjerner . Er der nogen som ligger inde med at godt rengørings trick til vaskemaskinen. Den gummiring der sidder er godt snasket når man vender .

Gummiringen ved åbningen bør vaskes jævnligt og specielt før rens af hele maskinen. Når jeg vasker hvidt tøj bliver det tit grå fordi den . Forkert dosering af sæbe og skyllemiddel kan få vaskemaskinen til at kalke til, og det. Den lede gummiring skal gøres rent pr. Hvad gør du, hvis vaskemaskinen lugter dårligt, og en rengøring og afkalkning.


I denne video viser vi, hvordan du udskifter dørbælg på din vaskemaskine . Pas på me hvilken type syre, der bruges til rengøring. Husk si og gummiring – her kan det være nødvendigt at anvende en børste. Grunden er en sur vaskemaskine.

Når du vil afkalke din vaskemaskine, må du aldrig bruge Kalk væk. Selvom en vaskemaskine ser ren og fin u kan den sagtens være smudset til med kalk, fedt,. Vaskemaskinen trænger kort sagt til en grundig rengøring!


Hej alle :-) Min vaskemaskine er blevet jordslået på gummiringen, jeg skrubber og jeg skurer og kører kogevaske, men lige lidt hjælper der. Se gratis udførlige videoguides, som hjælper dig gennem reparationer på din vaskemaskine. I tvivl om, hvad der er galt med maskinen?


Nogle der ved hvordan man renser sin vaskemaskine? Opsamling af vand fra vaskemaskine-si rengøring. Skru den yderste studs af blandingsbatteriet inkl. FORBRUG: Daglig brug og misbrug af vaskemaskinen slider hårdt på. Sæbeskålen, gummiringen bag lågen og filteret skal rengøres med . Beckmann får du en ren vaskemaskine fri for kalk og snavs, samtidig med at levetiden på vaskemaskinen forlænges.


Tag stoffet ud af maskinen og kør en tom maskine på 950C for at rengøre vaskemaskinen. Trænger til rengøring af gummiring og sæbeskuffe. Køb dine reservedele online på Quickparts.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg