mandag den 14. marts 2016

Lejer til cykel baghjul

Lukkede lejer - Reservedele Cykler Hjul Tilbehør Stel Værktøj Cykeltøj kr. Zipp lejer til (forhjul) nav eller 1(baghjul) nav. Sådan skal man gøre for at tjek diverse lejer på din MTB. Pressfit krankbox - Duration: 7:28. Det er lukkede lejer (60formoder jeg).


Nogen der ve hvad en cykelhandler taget for det, hvis man fx selv. Køb løse kugler til kuglelejer fra Diverse. Stålkugler i klasse kvalitet, som bruges til lejer på cyklen. Styrfittings; Krank; Forhjul; Baghjul; Pedaler.


GSi3NCeramic ball, weight of steel ball; Non-contact rubber seal, lowest friction; Kluber NBgrease, . Opgradere dine hjul med keramiske lejer fra Tripeak, top kvalitet af lejer som passer flere producenter. Hvis du skal lave en opgradering af din cykel er hjulene, den absolutte største del som. Så vedligeholdelse og smøring af baghjulslejerne på din cykel er noget du ikke kommer uden om.


Afmonteret dæksel og synlig hjulaksel på baghjul. På de fleste cykler, er forhjulet monteret på forgaflen og baghjulet er monteret. Lejer på et cykelhjul, er de to plader, der som regel indkapsler cykelhjulets nav. Optimér din performance og skift til keramiske lejer i bl.


Måske een af de største forbedringer du kan give . Det er dine lejer der er slidt ne så nye lejer vil være sagen her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg