torsdag den 17. marts 2016

Pulverslukker 2 kg

Sammenlign priser og læs anmeldelser af pulverslukker 2kg Alarm og Sikkerhed. Klik her og find den bedste pris nu! Lille og nem at have ved hånden, hvis der opstår brand.

Denne brandslukker er designet til smarte hjemme miljøer. Det rigtige slukningsudstyr øger chancen for hurtigt, at få . Super effektiv til at slukke alle typer af små brande, der kan . Med manometer, overtryksventil og sprøjtemundstykke.

Frostsikker kvalitetsbeholder med . Fra 21DKK Fra 27DKK inkl. Især velegnet til biler, campingvogne, både eller ligende. Pulverslukkeren er nem og betjene. Denne pulverslukker har en slukningsevne på: 13A – 89B - C. Til bil, båd eller campingvogn.


Godkendelser: CE, SS-E N DNV og Wheel-M . ABC pulverslukker, nedkæmper den kemiske kædereaktion, som ildebrand er afhængig af. Samme specifikationer som på de normale røde slukkere men pga.

Vær den første til at bedømme dette produkt. Priserne er nu mere konkurencedygtige. Forventet leveringstid på 7-dage. Enkel håndtering - både afsikring og aktivering kan ske med en hånd. Den er bedst egnede til at slukke mange forskellige typer af brande.


Er branden lige brudt u er et par sprøjt med en pulverslukker som oftest nok. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Housegard Ildslukkeren har en udløbstid på 5 . Alle brandslukkerne skal opfylde EN- d. BRANDMATERIEL, HÅNDSPRØJTEBATT. Shop sikkerhedsprodukter online på coop.


Det skal være en pulverslukker ifølge lovgivningen, så den nederste. Aftalen er indgået med Topdanmark. Lovpligtig tilsynsetikette påklæbet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg