torsdag den 24. marts 2016

Nilfisk højtryksrenser c120 66

PCAD X-TRA - Trykvasker på ComputerSalg A . Klik her og find den bedste pris nu! X-TRA er baseret på høj grad af mobilitet ved et smalt opretstående design og kørevogn.

Renseren yder et tryk på 1bar. HØJTRYKSRENSER online hos BAUHAUS. Kraftig og robust, semi-professionel . For more details visit or to buy this machine.

Den rengør overflader ved hjælp af et højt . Højtryksrenser, nilfisk c-pg 130. Til C1+ C1+ C1+ C1+ FORCE + ACTIVE. Reservedele til Nilfisk Alto Børster – auto, roterende m. Terrasserenser til brug med alle Nilfisk hobby-højtryksrensere. Driftsikker metalpumpe og universalmotor. Er manualen, du søger efter ikke på denne side?


Venligst lad os vide ved at bruge vores . Forlængerrør, Nilfisk Alto højtryksrenser.

X-TRA er en handy og brugervenlig højtryksrenser, der egner sig til grundlæggende . Vælg blot den model der passer til dit behov, så er du sikker på at få en maskine, du bliver glad for. Nilfisk højttryksrenser med tilhørende skumfidus, som jeg vil afprøve,. Der er ikke længere garanti på, så jeg vil forsøge. X-tra, Jeg fik brug for en kraftigere højtryksrenser, så derfor sælges denne fine Nilfisk som ikke er brugt ret meget. Nilfisk er et meget anerkendt mærke på markedet og kan med fordel vælges, hvis du gerne vil være . PAD X-TRA EU - Trykvasker - opret.


Hop til Silvan nilfisk højtryksrenser (32) - Silvan nilfisk højtryksrenser. X-TRA er velegnet til mindre og mellemsvære rengøringsopgaver omkring dit hjem så som rengøring af havemøbler, indkørsel, . Nilfisk anvender cookies til at optimere brugen af hjemmesiden og indsamle statistik. Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Find vores store udvalg af Nilfisk ALTO maskiner her!


Nilfisk Consumer Danmark - Sådan rengør du havemøbler med en højtryksrenser. Hvem skal rengøre terrassen, cyklen, havemøblerne eller. Den velkendte bajonetkobling fra Nilfisk sikrer kompatibilitet.


Garantiservice for AEG, Milwaukee, Nilfisk ALTO OG Rodcraft. Salg og service af KEW, Alto og Nilfisk-ALTO højtryksrensere, støvsugere, industristøvsugere og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg