onsdag den 13. juli 2016

Afkalkning af vaskemaskine med citronsyre

Vaskemaskinen samler på kalk, skidt og snavs, så bliver den ikke. Afkalkning af vaskemaskinen er vigtigere, end du tror. Efter nogle år kan vaskemaskinen få en sur og muggen lugt.

I stedet for citronsyre kan du også købe specialmidler til afkalkning af maskinen. Det er en god idé at afkalke vaskemaskinen med jævne mellemrum - eks. Til afkalkning af opvaske- og vaskemaskine, til rensning af messing og kobber.


Her er nogle hurtige tips til effektiv afkalkning af vaskemaskinen.

Forlæng levetiden på din vaskemaskine. Her er en guide til den bedst mulige afkalkning. Når du vil afkalke din vaskemaskine, må du aldrig bruge Kalk væk eller.


Citronsyre kan købes hos Matas. Og ligesom med din kaffemaskine kan du også afkalke din vaskemaskine. Grunden er en sur vaskemaskine.


Bosch har et rengøringsmiddel til vaskemaskiner, som vi anbefaler. Er det smart at bruge eddike til afkalkning af elkedel eller som skyllemiddel,. Har fået anbefalet citronsyre, men er lidt imo da den så skal køre 7-8.

Vores vaskemaskine trænger ganske eftertrykkeligt til en afkalkning. Inden du renser vaskemaskinen, skal den derfor afkalkes. En børnefamilie, der vasker rigtig meget, skal afkalke . Da jeg aldrig har haft vaskemaskine har jeg heller ikke studeret dens indre.


Et godt husmoderråd er at afkalke din vaskemaskine med citronsyre. Jeg bruger en smule citronsyre (halv deciliter), kør en kort kogevask på. Forkert dosering af sæbe og skyllemiddel kan få vaskemaskinen til at. Selvom en vaskemaskine ser ren og fin u kan den sagtens være smudset til med kalk, fedt,. Anyway, desværre gjorde jeg samme fejl med vores vaskemaskine,.


Fyld sæbebeholderen med citronsyre. Vi anbefaler, at du afkalker din vaskemaskine hver 3. Bruger du din vaskemaskine rigtigt sparer du både penge og skåner miljøet. Det viser sig, at enhver afkalkningen erstatte rengøring vaskemaskine med citronsyre.


Før vi taler om, hvordan man arbejder på denne måde, lad os prøve at . Anvendes også til pHjustering af fødevarer og kosmetikprodukter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg