tirsdag den 26. juli 2016

Pølserør til kødhakker

Passer til Funktion håndsvings kødhakker nr. Fra det lille kødhakker med håndsving til den kæmpe store produktionskødhakker. Med portioneringapperat eller køl.

Længden af pølsehornet er cirka cm. Både brugte og nye køkkenting til salg. Kenwood pølsehorn til AT9mfl. Kødhakker, Gammel kødhakker med pølsehorn og kageplader.

Pølsehornene skal anvendes sammen med kødhakkeren. RN pølsehorn til mm kødhakker. Jeg sad lige og tjekkede Gul og Gratis u der var denne kødhakker. Skal bruges sammen med kødhakkeren. KitchenAid kageskiver til vaniljekranse.


Sortimentet af italiensk producerede varer finder du pålægsmaskiner, dejæltere, kødhakkere og grøntsnittere. BEMÆRK: Brug pølsehornet (model SSA) sammen med kødhakkeren (model FGA). Brugte kødhakkemaskiner til salg - med pølsehorn, håndsving og hele molevitten.


Køb en gammeldags kødhakker her.

Benyttes et pølsehorn, skal afstandsrin- gen, der følger med pølsehornet, sættes på sneglens aksel før pølsehorn og om- løber. Omløberen skal kun skrues let til . Denne højtydende Philips-kødhakker er designet med en kombination af en robust. Køb PØLSEHORN TIL STANDMIXER-KØDHA og andre ting til køkkenet, middagsbordet eller resten af hjemmet på imerco.


Livsstilssættet Hunting Adventure med kødhakker og pølsehorn til at lave fiske- og vegetarretter. En mere effektiv metode er med pølsehorn på kødhakker. Sæt og skub et par meter tarm på pølsehornet og kør farsen igennem en kødhakkeren, så tarmen . Hak selv dit kød med denne kraftfulde Bosch kødhakker på 500W.


Leveres med påfyldningshjælp - påfyldningsbakke - stopper og pølsehorn. En solid kødhakker til fremstilling af fars eller pølser. Til kødhakkeren medfølger der hulskive på mm. Mia kødhakker – Tysk Kvalitet – Enkelt og let anvendelig kødhakke til hobbybrug med mange . En gammeldaws kødhakker med håndsving til at skrue fast på køkkenbordet er også en mulighed.


Endvidere må man anskaffe sig et pølsehorn. Se også hele udvalget af Øvrige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg