onsdag den 27. juli 2016

Stelton termokrus test

Jeg har set Politiken har en test, men dette krus fra Stelton er nyere end testen, så jeg. Det smarte og lækre krus fra Stelton, er lige til at tage med på farten. Det kan opbevare dine varme og kolde drikkevarer.


Kruset er udstyret med en smart . TEST: Termokopper Friluftslands blog, udstyrsguide, og meget mere. Men de smarte to go-krus er upraktiske på farten, fordi de er så tunge. Oven i købet holder drypper de, viser Tjek. Kan kun tilslutte mig listen af dårlige anmeldelser af Stelton Emma kanden. Stelton aus Dänemark hat neue Thermobecher auf den Markt gebracht: To Go Click in verschiedenen.


TEST AV TERMOKOPPER: Vi har testet termokopper og en. Vi har testet hvor godt termokrus (og outsideren KeepCup) holder på varmen og hvor brukervennlige de er. Kopp i plast fra Stelton, laget for Statoil.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af Stelton To Go Rejsekrus 0. Rejsekrus , Rustfrit stål Mulige farver: Grøn, stk, Termokrus. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Stelton To Go Click Rejsekrus cl Køkkenudstyr. Rejsekrus , Plast, Rustfrit stål Mulige farver: Grøn, Termokrus.


Til både kolde og varme drikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg