mandag den 4. juli 2016

Siemens høreapparater tilbehør

VoiceLink kan gives til taleren, så talen transmitteres effektivt via miniTek til høreapparatet. Tek bæres om halsen, tilslutter den trådløst høreapparaterne til Bluetooth-enheder som . For at understøtte vores høresystemer af høj kvalitet har vi udviklet avanceret tilbehør, der gør tilpasningen nemmere, brugen mere behagelig, hørelsen lettere .

Vi vil selvfølgelig stadig stå til rådighed for levering af forbrugsdele til dine Signia, Siemens og Rexton høreapparater. Trådløst tilbehør til Siemens høreapparater. Verden er mere forbundet end nogensinde før. Siemens trådløse høreapparatløsninger betyder, at du nu kan .

Siemens miniTek kan med ét tryk synkronisere gadgets med dine høreapparater og forbinde dig med flere apparater. Uanset hvad du er på udkig efter til dine ReSound høreapparater så finder du det her - køb her og få det sendt direkte hjem til dig. Hvis jeg har problemer med mine høreapparater? Hvis du har høreapparat med færdige propper, fås disse hos leverandøren af dit høreapparat.


Pure CROS er lige så diskret og elegant som Pure primax-høreapparatet. Batterier udleveres uden beregning for brugeren af høreapparat. Du skal oplyse din adresse og dit CPR nummer samt hvilke batterier . Nedenfor kan du hurtigt og omkostningfrit bestille batterier til dine høreapparater og dit tilbehør samt bestille enkelte forbrugsdele. Eksakt antal vil stå ud for hvert .

Siemens easyTek forbinder trådløst dine høreapparatter med Bluetooth enheder – eksempelvis din mp3-afspiller eller telefon. Du har fået nyt høreapparat—enten på en offent- lig høreklinik eller på en privat. I Danmark har du ret til gratis batterier til dine høreapparater. Du kan også bestille slanger samt batterier til tilbehør, som fx en fjernbetjening.


Med et frisk høreapparatbatteri kan dit høreapparat arbejde med maksimal kapacitet. Læs om alt fra konnektivitet til batterier . Det er din frihed til at vælge de høreapparater, der passer bedst til dit behov. Fælles for alle vores produkter er: . Den synkroniserer alle dine hightech-gadgets med dine høreapparater og. Når du skal have høreapparat første gang.


Hørecenter Als tilbyder Høreapparat, gratis høreprøve og hjemmebesøg. Tilbehør til høreapparaterne er der alm. Her på siden kan du se vores høreapparater og tilbehør. Denne video viser, hvordan du vedligeholder dit høreapparat.


Du får også at vide, hvad du skal gøre. Med de nye Siemens høreapparater vil du opleve, at det du gerne vil høre,. Borgeren kan ikke på denne hotline rekvirere batterier eller andet tilbehør til sit . Siemens Høreapparater har vundet udbuddet på levering af batterier til alle der bruger .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg