torsdag den 28. juli 2016

Drypbakke opvaskemaskine forsikring

Opvaskemaskinen og vaskemaskinen. Ved at lægge en drypbakke under maskinen, bliver du hurtigt opmærksom på når der opstår en utæthe og du kan . Forsikringen dækker intet hvis du ikke har den, og lidt drypperi kan du ikke . Jeg har lige talt med en vvs-installatør, der siger at det er lovpligtigt at have drypbakke under en opvaskemaskine, han påstår det var en lov der . Drypbakke til opvaskemaskine vaskemaskine - x 5cm drypbakke i transparent plastic - forebygger vandskader på dit gulv. En god drypbakke til sin vaskemaskine, opvaskemaskine, fryser eller køleskab kan måske godt virke lidt pebret. Hej PN, Jeg har fået nyt køkken og dertil opvaskemaskine som er indbygget med integreret låge.


Har nu fundet ud af at det er krav fra . Vaskemaskine menes at være defekt og ønskes tilbagekøbt samt at vi. Jeg kan ikke finde dokumentation for om drypbakke eller water blocker er. Det kan også være et krav for at forsikring vil dække vandskade. At der er monteret en drypbakke under vaske-/opvaskemaskine.


Bestyrelsen kan forlange, at der tegnes en speciel forsikring. Ved installation af vaskemaskine kan du vælge at gøre det selv eller få hjælp. VVS-godkendt tappested: drypbakke og water-blocker.


Vi har arvet en opvaskemaskine (indbygningsmodel) og har så læst i vedtægterne. Hvis du ikke har en autoriseret drypbakke, så risikere du at I ikke kan have maskinen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg