fredag den 15. juli 2016

Store runde isterninger

Lav flotte store runde iskugler (runde isterninger) med disse professionelle forme. Lav helt klare isterninger, med denne praktiske isterningform. Smelter langsommere og er frem for alt flottere end almindelige .

Lige en ting til: Selvfølgelig kan du snitte dine egne isterninger af store isklumper med en kniv, men det. Formene til at lave runde iskugler fungerer perfekt. Desuden gør store specialfremstillede isblokke det muligt for bartenderen at.


Store, små, runde, cube og goumet isterninger.

Her kan du se de mange forskellige isterninger der kan produceres med en Scotsman isterningmaskine. Så kan du lave en giga stor rund isterning til dine drinks. Perfekt til mange drinks typer.


Isternerningerne får en diameter på cm. Vil du gerne lave dine helt egne personlige isterninger så er det nu muligt med disse. Silikoneforme til at lave store isterninger eller chokolade med hjerneform.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af isterninger Køkkenudstyr. Ice Cube laver store isterninger som holder din drik kold længere uden at gøre indholdet . Runde iskugler gør det lidt sjovere at servere.

Iskugler - Store runde isterninger. Du får et yderst holdbart kamera med . Med silikoneformen fra Lurch kan du lave fine runde isterninger. Flotte isterninger til fest - store iskugler med frugt. Der er her tale om muligheden for at lave nogle store flotte runde isterninger, som kan gøres endnu mere . Hvis du står inden for den nærmeste fremtid og skal holde en større fest, det være sig et bryllup, en rund fødselsdag, . Isterningemaskiner er et must til store fester.


Der er både små og store gaver til ham såvel som dyre og billige. Således får du hurtigt en pæn bestand af store runde isterninger. Ikke isterninger, for de er runde. Så ville ingen ane, hvad De talte om.


De måtte sige runde isterninger. Det spiller ikke den store rolle. Maxi isterningeposer til 2isterninger. Pris pr pakke med poser til 2isterninger.


Jeg laver som regel bare en stor kande stempelkaffe, og når vi så har. Køb, salg og leje af nyt og brugt:.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg