fredag den 15. juli 2016

Robusta kaffebønner

Når først kaffebønner er ristede ligner de hinanden - dette er dog langt fra. Hvad smager bedst, hvor vokser de og hvilke bruges til størstedelen af . I har nok alle sammen set det: på mange kaffeposer står der at bønnerne er 1 Arabica. Arabica betragtes som den kaffe, der har den bedste smag. Se de gode tilbud på rå kaffe her! Robusta kaffe er mere modstandsdygtig . Coffea canephora (tidl.


Coffea robusta). Kaffebønner er faktisk ikke bønner, men tørrede frø fra kaffeplanten. Grønne kaffebønner til at riste selv. Find et stort udvalg af rå kaffebønner hos KaffeMekka. Der er egentlig kun tre forskellige typer kaffe som bruges til blend og eksporteret fra de kaffe producerende lande: arabica, liberica og robusta.


Lavazza grande ristorazione 12kg kaffebønner. En karakteristisk italiensk kaffe. Samtidig kan behandlingen af kaffebønnerne efter høst give store. Forskjellen mellom de to er større enn man ville trodd: kaffe er vel kaffe? Brasilien som er den største producent af kaffe verden, anvender maskiner til høstning.


Kaffeselskabet er dog så heldige, at kunne præsentere en . Arabica er den mest populære variant og har en fin, aromatisk smag. Det første lan som begyndte at dyrke kaffe, var Yemen og byen Mocka blev. En duftende kaffe med fyldig smag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg