onsdag den 5. oktober 2016

Kølervæske til bil

Kølervæske og vand - Olie og kemi - motorolie, kølervæske, sprinklervæske og meget mere - Alt til din bil - samlet ét sted - thansen. Kølervæske, rø liter ‎Kølervæske, rø liter ‎Kølervæske, blå, literKølervæske, rø liter - Kølervæske og vand - thansen. LignendeKøb Kølervæske, rø liter : Kølervæske og vand hos thansen.


Du er her: Bil Olie og kemi Kølervæske og vand. Se her, hvor du tjekker mængden af kølervæske på bilen. Har du en bil som er nyere end år 20skal du vælge kølervæske der er mærket long life, hvis der er brug for at toppe op. Hej BG Jeg har desværre lige set at min bil er løbet helt tør for kølervæske, den er utæt ved termostathuset eller hvad den nu hedder.


Der mangler kølervæske - et par cm. Når nu du har erhvervet en bil med lidt år på bagen, bør du nok lige få en lille . Forbrug af kølervæskeindlæg31. Påfyldning af vand på kølerindlæg28. Kølervæske på ny bilindlæg10. Her tjekker du kølervæske på bilen - ▶ 1:07https://www.


Uploadet af FDMSe hele videoen her: http://www. I bilens motorrum finder man bl. Det kan være svært at finde den rigtige kølervæske til bilen. Med vores guide finder du let og sikkert den rigtige kølervæske til bilen.


Vi sender dag til dag fragtfrit.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg