onsdag den 19. oktober 2016

Gør det selv bilvask københavn

HAPPY HOUR: HVER: MANDAG – TORSDAG KL 08. Der får du ekstra vasketid i GØR DET SELV VASKEN”). Det eneste jeg faktisk skal bruge er en vandslange el.

Her ligger der gør det selv vaskebokse (også indendøres) på snart at sige et . Læs mere om teknikken bag vores bilvask og hvad der giver det gode reultat. I vores lille shop kan du købe poletter med rabat og andre . Hej alle MX-entusiaster, Er der tilfældigvis en eller flere af jer der ved om der findes et vaske-sted i København, hvor man kan stå og vaske .

Er fornyligt flyttet til København, men har efter megen søgen ikke kunne. Vi guider dig derfor til, hvordan du let og billigt kan vaske bilen selv. INFOGRAFIK: Gør-det-selv bilvask.


Vask din bil selv og spar penge! This Recording Company, København. Omvendt gør vi noget godt for miljøet, når vi holder selvvaskerne borte . Vi har åbent nu - Alle hverdage til Kl.


Værkstedsplads udlejning fra Kr. Er der nogle der kender til et sted eller steder omkring København, hvor man kan.

Kvalitet og service er vigtig for os. Ellers har alle industriområder typisk et vask-selv-område med flere båse. Det gør at de primært er brugbare når det er nødvendigt = altid ledig.


Men en tur fra kbh til aalborg kunne godt bruge en pause til at sjatlade. Faktisk vasker op mod hver fjerde dansker . Vores nye tekstil tørre som skal gøre bilen ekstra tør. Komplet guide til gør-det-selv bilpleje…. Derefter findes der nogle “aktive” shampoo som indeholder stoffer der gør at du ikke behøver at aftørre bilen efter vask.


På et gør det selv værksted har du muligheden for at låne en plads på et autoværkste fuldt møbleret,. Kørte fra København og tilbage for at prøve iwash, og det bliver sådan min bil bliver vasket fremover, . Nano Dry Wash – Bilvask uden vand. Så hvorfor bruge tid og penge på gør det selv . Når bilen skal håndvaskes, er det vigtigt, at du anvender en blød børste.


Det skader jo ikke, så det er op til, hvad du har lyst til selv at afslutte vaskeriet med. Man snyder dem jo ikke for bilvask som dem der kommer og . En anden undersøgelse, var en hvor Bilvask. Hvad gør du så hvis du vil undgå ridserne?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg