torsdag den 13. oktober 2016

Kaffe og te dåser

Hos Notre Dame finder du et stort udvalg af kagedåser og retro dåser til opbevaring. Udover Brugsen og Irma som jo kunne en hel masse, hvilket gerne skulle fremgå tydeligt af både artikler samt . Kaffe og te dåser , Gamle, Flotte gamle dåser.

Grafiske dåser til kaffe og te med rosa og gult låg fra Bloomingville. Hej Aminoer :-) Jeg leder efter dåser til opbevaring af kaffe og te. Find Kaffe dåser på GulogGratis.


Køb, salg og leje af nyt og brugt:.

Sorte kaffe dåser, Sorte Kaffe. Det er en lidenskab der går mange år tilbage, og som formentligt aldrig vil slippe os. Bestil den evt sammen med din farvorit te. Brug den evt som gave fyldt med Te.


Rund tedåse med dobbeltlåg, der bevarer teens aroma. Stilfuld høj messing fyrfad stage. I udvalget herunder finder du vores store sortiment af dåser og tilbehør til både te og kaffe.


Ynder du at drikke te eller kaffe derhjemme, kan vi varmt anbefale dig . Grøn te, sort te, roiboos te - vi har alt indenfor te verdenen.

Vi har op til 1forskellige varianter og har landets bedste te ! Spisestel, bestik, glas og andre køkkenartikler. De kendte mærker - leveret lige til døren. TAX FREE Kusmi BB Detox 125g på dåse.


Metal dåser fra Maileg til kaffe og te, holder tæt, så indholdet kan holde på smagen. Rigtig fine dåser med Maileg illustrationer. IKKE feder prøv vores nye After Eight te.


Filterposer og dåser til kaffe og te finder nu på helsam. Ublegede kaffe og te poser samt tefiltre. Alt hvad du behøver til en god kop finder du her.


Dåser til te og kaffe med forskellige motiver. Her er et udvalg af tedåser og kaffedåser med forskellige motiver af blomster, fugle, tekander og skibe. Kusmi Te tilbyder alt fra klassiske teer til specielle aromatiserede teer. Sammenlign priser Beskrivelse Anmeldelser. Den første grønne chai te på markedet.


Hvid te med noter af citrus og sort pebet. Vi producerer tindåser til en lang række te- og kaffe brands. Tin er meget velegnet til opbevaring af te og bruges ofte som gave.


Vi kan specialdesigne dåserne, . Stelton gavepakke alt hvad man skal bruge til at drikke en hyggelig kop kaffe. Pakken indeholder produkter fra den populære Theo serie, som med sit tidløse .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg