mandag den 24. oktober 2016

Dampmopper

Sammenlign priser og læs anmeldelser af dampmoppe Rengøringsartikler. Klik her og find den bedste pris nu! Stort udvalg af Dampmoppe til billige priser.

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Vidste du, at du kan bruge en dampmoppe til mere end rengøring af dine gulve? Med en dampmoppe fra Shark kan du udover dit gulv, rengøre din bruseniche, . Efter mange henvendelser har vi besluttet os for at lave en decideret damprenser test.

Panelet hos Testguro har været ude og lede efter de . I tvivl om hvilken dampmoppe du skal vælge ? Få alt at vide om dampmopper og sammenlign modeller og priser. Dirt Devil Aquaclean dampmoppe - model M318. Rengør og desinficer dit gulv med en temperatur på ca. Vileda Steam Dampmoppe er til dig der vil rengøre dine gulve grundigt og hygiejnisk.


Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om brugen af cookies her. H2O Mop Xdampmoppe opløser og fjerner snavs på alle typer hårdt gulv.

Den superabsorberende mikrofiberklud fjerner snavset og polerer gulvet - du kan . Vileda 100°C Hot Spray dampmoppe er til dig, der vil rengøre dine gulve grundigt og hygiejnisk og ikke. Se vores damprenser test og find den bedste damprenser til dit behov. Du kan også finde forhandleren og læse anmeldelser, samt meget mere. H2O Steam Mop Xer en smart 5-i-dampmoppe, der er designet til grundig rengøring af alle flader kun ved brug af vand!


Den fjerner både skidt og snavs + 99 . Køb Philips dampmoppe på føtex. Se også hele udvalget af Rengøringsapparater. Dampmoppe til gulvvask, På grund pladsmangel og ændrede vilkår videresælges denne kun lidt brugte gulv damp renser mærket Phillips. Ville ønske der kom en test på dampmopper.


Merrild to Forbrugerrådet Tænk. Producenten kalder den da også selv for en 9-i-dampmoppe. Med et enkelt tryk på en knap fovandles moppen til en bærbar . Clatronic dampmoppen klarer ikke alene den normale gulvvask på gulve og tæpper, men den kan også anvendes de steder du normalt har svært ved at komme . Er det snart ved at være tid ttil den store rengøring? Denne Clatronic Dampmoppe, rengøre og affedter ved en temperatur på 1°C, uden at efterlade grimme .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg