tirsdag den 4. oktober 2016

Olie til køkkenbordplade

Ser din køkkenbordplade af træ slidt og medtaget ud? For at rengøre, slibe gammel olie, pletter og diverse af. Vi har lige købt en køkkenbordplade af valdnød.

Køkken bordplade trænger til olie - Lav-det-selv. Slibning og overfladebehandling af køkkenbordplade. Oliering af valnød bordplade - Lav-det-selv. Herefter tørres al overskydende olie af med en fnugfri .

Forlæng holdbarheden på din nye bordplade med en effektiv oliebehandling. Vores holdning er, at uanset træsort er der ingen olie, der beskytter din . Den nye køkkenbordsplade bliver smuk og stærk, og den gamle bordplade bliver som ny, hvis du giver den den rette olie på den rigtige måde. Er dine køkkenbordplader ved at være lidt slidte at se på, og trænger de til en.


Pointen er egentlig at det er bedst at behandle en bordplade med et . Skal jeg vælge kortstav, eller . Selvom jeg er flyttet fra den lækreste bordplade, så spørger den. Hvis du kan se, at træet suger meget giv den mere olie. Min bordplade fik nok – gange.

Opgaven er udløbet) Skift af køkkenbordplade Vi skal have udskiftet . For mange mennesker er en træbordplade den eneste rigtige bordplade til et køkken. Olie: Oliebehandling er den mest anvendte overflade til træbordplader. En træbordplade kan enten behandles med olie eller sæbe.


DFI-GEISLER hvidolie giver din bordplade en flot lys farvenuance og gør . Beskytter mod vand og snavs, hvilket modvirker skimmel. Nu er det temmelig nyt men jeg har slebet det og givet det olie flere . Farve Natur, Størrelse ltr, Anvendelsesområde Indendørs, Opbevares Frostfrit, Mærke TRIP TRAP, Pensel Ja, Rulle Ja, Type Pleje. FAXE Bordpladeolie er specielt udviklet til nem grundbehandling, . Her er er guiden til rengøring og oliebehandling af blandt andet møbler, bordplade, skærebræt og ubehandlet træ. Olietype, Nummer, Beskrivelse, Anbefales til Træsorter.


Den skal som alle andre TRÆ bordplader have masser af olie som Rene skriver. Mest af alt sikkert fordi, jeg ikke kan finde ud af at pleje den . Scandiwood bordpladeolie består af modificerede vegetabilske olier til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg