tirsdag den 11. oktober 2016

Alto skumlanse

En god skumlanse sikrer dig en ridsefri og hurtig bilvask hver gang. Kan anvendes sammen med følgende Nilfisk-Alto Poseidon og Neptun højtryksrensere: Poseidon 2-Portable, 2-XT, 2-XT, . Til brug på alle Nilfisk Alto 100-serie højtryksrensere.

Her er en hurtig gennemgang af hvordan du indstiller din skumlanse til bilvask. Skumlanse til udlægning af skum til bilvask. SkumLanse til højtryksrenser kan med fordel benyttes til bilpleje.


Et effektivt produkt til forvask af bil, samt skånsom bilvask.

Skum lansen har vist sig at være en af de . Tire Shine: Sorte dæk ser bare flottest ud. Tireshine indeholder samme UV beskyttelse som dækfabrika. Chemical Guys Honeydew Snow Foam.


Et must-have til enhver bilvask. Jeg bruger en nilfisk alto 1sammen med lansen. Jeg har købt skum lanse og citrus pre wash + div. Højtryksrensere og tilbehør til Nilfisk - Værktøj - thansen.


Problemet med standard skum lansen der kommer med en Nilfisk Alto, er at den faktisk ikke laver særligt meget skum.

Med denne skumlanse kan man hurtigt lægge skum over større arealer. Stiknippel til skumlanse eller højtrykslanse. Alto AntiStone - automatikken er indstil-. Alto-forhandler for at få den bedste løsning for Deres rengøringsopgave. Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.


Se vores store udvalg af produkter fra Nilfisk - Køb bl. I firmaet bruger vi de helt små Kärcher, men en alto er også fin nok, hvis man skal. Vælg den adapter der passer til din højtryksrenser. Varen er på lager og sendes indenfor 1-dage.


SKUMLANSE MED NIPPEL RENO 264K3. Spar mange penge på VVS udstyr. Hochdruckreiniger mit viel Zubehör. Så får den en gang af en skumlanse med autoshampo, så der er et fint lag.


Kr inklusiv fragt, som skulle passe til min Nilfisk alto C120.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg