tirsdag den 25. oktober 2016

Ricardo smugler

Bent Ricardo Madsen (forrest til højre) var ikke bleg for at prale. Smuglere som blandt andet Rotte Per, Rødspætten, Sofa Kurt og Lille . I årevis var han en del af den berygtede narkobande, der blandt andre talte andre gangstere som 'Smukke Kai, 'Divan-Svend' og Bent Ricardo. Ricardo spørger, om DK kan afsætte smuglercigaretter.


Rejser eller Spies, står DK i lufthavnen og deler flyers ud med reklamer for Smuggler, . Richardo, han var smugler, han sejlede smøjer og sprut fra tyskland og polen til. Ricardo banden brugte Coronet både,da den var meget sø dygtig og havde et . Bent har aldrig heddet Ricardo ! Men efterhånden blev de kendt som Ricardo - brødrene. I bogen Smuglerkongen fortæller den tidligere smugler Lille Jørgen. I Spanien skabte Jørn og Ricardo en ny levevej somturistattraktion.


I bogen Smuglerkongen fortæller den tidligere smugler Lille Jørgen. Spanien sammen med smuglerkollegaen Bent Ricardo. Sidstnævnte blev drevet af storsmugleren Bent Ricardo Madsen, der var eftersøgt af det danske politi på grund af hans cigaret-smuglerier over Østersøen. Anekdoter, mange af dem i flere varianter, fra et tilsyneladende let og sorgløst liv på den forkerte side af loven flyder hen over siderne, og det .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg