onsdag den 2. maj 2018

Behandling af trægulve trip trap

Der fortsættes efter ovennævnte metode til hele gulvet er behandlet. Natursæbe natur, hvi ekstra hvid og grå. Velegnet til vedligeholdelse af trægulve.

Behandlingen kan foretages både manuelt og maskinelt. Generelt er rigtig mange usikre på, hvordan de udfører den helt korrekte rengøring, pleje og vedligeholdelse af deres trægulve. Hvilken betydning har det helt . Den rette behandling og pleje af et trægulv er vigtig.

Plankegulve med natur klar olie er nemmere at vedligeholde end plankegulve med hvidolie. Hvidolierede gulve af ASK, FYR eller LÆRK. Pleje og vedligeholdelse af olierede bambus gulve. De olierede Timberman Trægulve er behandlet fra fabrik.


Fordi et behandlet gulv er flot og let at holde. Sæbe, sæbebehandling, gulvsæbe, sæbespåner, ludsæbe, gulvsæbe. Probat, Faxe eller TripTrap sælger en special sæbe til trægulve, som kan købes i . Hvornår sliber man når man ludbehandler ny slebne gulve.


Har før skrevet at lud fra triptrap indeholder mest af det hvide.

Det er grunden til at Sadolin manden anbefaler dig at behandle med trærens før du oliebehandler. Grundolie behandling af alle ubehandlede gulve. Har du et trægulv, træmøbel eller lignende som trænger til en plejende behandling, så er det ikke helt lige meget, hvilket produkt du anvender . Lakeret gulve er meget nemme at vedligeholde, da gulvet bare skal vaskes med. Efter gulvafslibning skal man lakere den første lag med hvid Trip-Trap grund . Større gulvflader over moliebehandles med poleremaskine.


Trip Trap, Faxe, Bona, Nanosol . Oliebehandling er specielt hensigtsmæssigt til mørke træsorter, som får en flot. Gulve af fyr, gran, lærk og pitch pine kan. Maskinel oliebehandling af trægulve. Til nye afslibede gulve bruges oftest en ønskede gulvbehandling som kunden.


Et trægulv, der fremstår med træets åretegning og struktur i. Det anbefales at behandle gulvet med . Hvor ofte du skal vaske trægulvene afhænger af hvilke type behandling . Vi tilbyder mange former for behandling af trægulve, og du kan læse mere om de forskellige muligheder herunder:.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg