fredag den 4. maj 2018

Kaffe scooter til salg

DK Special ombygninger Mobilt gadesalg APE Kaffevogn v1. Salgsvogn, Carret Shop, lastevne (kg): 32 totalvægt (kg): 70 b: 2l: 3h: 17 NY SALGSVOGN Shoppen er velegnet til mange formål bl. Komplette special opbygninger: Kaffevogn, fastfood vogn, ølvogn m.

Van model med oplukkelig side så der kan sælges fra bagklap og fra sidelågen. Danskerne drikker jo meget kaffe, så jeg besluttede mig for at prøve at tjene penge ved gadesalg. Jeg købte en knallert og fik den lavet om hos . Mobil kaffevogn Komplet udstyret med professionel barista.

Min debut med kafeknallerten ved Josty, Frederiksberg. Kafe Knallert er nu overtaget af Jan Meibom, . Han ville sælge kvalitetskaffe to go fra en lille mobil kaffevogn og begyndte så småt at udforme idéerne ved siden af jobsøgning og samtaler . Kaffe Scooter og biler til Events, Messe og div. Vores mobile kaffevogne er 1 selvforsynende og fungere både. En kaffeknallerter, som også nogle gange bliver kaldt kaffe scooter, . Her ses en åben Ape kaffevogn.


Jeg syntes ikke det er så tit at man ser dem, hvor de er åben hele vejen rundt. Er der nogen, der ve hvem der kan lave en Piaggio om til en kaffescooter som den på billedet?

You do not have the required permissions to . Lej vores mobilekaffebar (en ombygget Piaggo Ape Scooter) med alt havd du behøver for en god oplevelse. Kaffe, the, kakao og humørfyldt barista. Peter Larsen Kaffe vil sælge økologisk kaffe fra eldrevet mobil kaffebar. Med det store batteri kan den COneutrale scooter køre 100 . Ansøgningsskemaer til gadesælgere, der fra deres små ladvogne og kaffeknallerter vil sælge kaffe, te, pandekager og andre spiselige godter . Nogen der har en ide om hvor man kunne anskaffe sig sådan en kaffe scooter?


Stina Perriard Blichfeldt håber det blot er starten på et kaffe-eventyr,. I hvert fald kommer en lille kaffevogn hver dag og sælger friskmalet, god kaffe til de interesserede. Michael Mølbæk med sin kaffe-knallert, som vil blive endnu mere synlig. Startede for ni år siden med at hjælpe til med at sælge mandler på markeder, og har nu.


Street Coffee er en virksomhe som lever af at sælge kaffe-to-go, men også. Bøvling MC Center ( MC , Scooter : Service , reparation , Salg, ). Vi har altid en kop kaffe klar, mens du venter. Kerteminde Ugeavis Tirsdag 23.


Hver morgen tager hun sin scooter fra Løsning til Kaffekoppen, hvor hun.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg