onsdag den 23. maj 2018

Hedvandsrenser tilbehør

Online bestilling af reservedele og tilbehør til Nilfisk, Alto, WAP og gerni. Dobbelt strålerør med pistol til højtryksrensere. Vælg blot den model der passer til dit behov, så er du sikker på at få en maskine, du bliver glad for.

Denne højtryksrenser fra Kärcher har en lav vægt og en kompakt størrelse, som gør den nem at transportere. Så for at tilpasse højtryksrenseren bedst muligt til dit arbejde er tilbehøret den . Find HEDVANDSRENSER - stort udvalg indenfor KÄRCHER på toolworld. Nilfisk anvender cookies til at optimere brugen af hjemmesiden og indsamle statistik.

Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mangler du tilbehør til højtryksrenser? Denne opretstående hedvandsrenser til 230V, med indbygget dieselfyr er. Med varmt vand renser højtryksrenserne endnu bedre ved samme tryk og vandmængde.


Kärcher hedvandsrensere imponerer med det højeste niveau af . Hedvandsrenser, Kew, Kew hedvandsrenser 2bar med 180grader . Vi har danmarks bedste priser på højtryksrenser og tilbehør. Her kan du se vores udvalg af tilbehør til højtryksrensere. Vi har forskellige dyser, spulepistoler, koblinger, slanger og andet du skal bruge til din højtryksrenser.

Praktisk opbevaringsrum til tilbehør, dyser m. Velegent til rengøring af køretøjer, udstyr og maskiner, værkste . Vi har stor faglig ekspertise inden for service på gulvvaskere og . Tilbehør, vedligeholdelse og værksted. Læs mere om tilbehør til højtryksrenser . Bedste udnyttelse og udvidelsesmuligheder med spændende tilbehør og ekstraudstyr. Kärcher er verdens førende producent af hedvandsrensere.


Mobil hedvandsrenser op til 2bare. Have- og parkmateriel, Landbrugsmaskiner og tilbehør, engros . KAMPAGNE PRISSuper handy og mobil opretstående hedvandsrenser på 2volt. Se billeder for yderligere info.


Materiellet har ikke gennemgået . Priserne er eksklusiv tilbehør . Køb og salg af nye og brugte højtryksrensere. Stort udvalg af nye og brugte højtryksrensere. Find nye og brugte højtryksrensere på Maskinbladet.


Opbevaring af udstyr: Maskinen leveres med et praktisk udstyrsrum til at opbevare tilbehør såsom ekstra dyser, handsker og beskyttelsesbriller. KEW hedvandsrenser 50VA, med 12m. Køb højtryksrensere og tilbehør fra .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg