torsdag den 31. maj 2018

Engelsk grammatik øvelser

Her kan du træne gloser og grammatik og få respons på dine svar. Verber (udsagnsord)Materiale til print - Sproglinks. Hvad er forskellen mellem et tillægsord og et biord?

Lav øvelserne og bliv god til engelsk grammatik inden eksamen! Bag dette link gemmer sig on-line exercises, plus meget andet af interesse for engelsklærere og -elever. Altsammen venligst stillet til . Træn det engelske sprog og grammatik gennem sidens mange engelskopgaver og interaktive engelskøvelser.

I dette kompendium har du læst og lært en masse om engelsk grammatik. Hvis du har lyst til at blive endnu bedre, eller teste hvor godt du har styr på de regler, . Which tense do you use in which situation? Siden indeholder også interaktive øvelser samt et link til en . Engelsk grammatik har, nøjagtig som den danske, så mange undtagelser, at. Her er en lille historie om en pige.


Fyld linjerne ud med det or der står . Engelsk eksamensopgave, stx A, med internetadgang, delprøve 1. Dette er forsiden til min engelske online grammatik.

Den er under stadig udarbejdelse så derfor vil der til stadighed være både fejl og mangler. Engelsk Multimedie Grammatik Frede Salling Pedersen, Knud Børge Bendtsen. Et interaktivt undervisningsmateriale til engelsk. Danmarks største grammatik til engelsk fra B- til A-niveau.


Minlærings tekster, animerede videoer og intelligente øvelser understøttes af førende teknologi, . Denne opgave består som regel af en grammatisk problemstilling, hvor din viden inden for feltet testes gennem indsætningsøvelser. Klik her og find den bedste pris nu! På denne side finder du diverse links til sider om engelsk grammatik.


En engelsk basisgrammatik med øvelser, sider, kr. Der er links til øvelser, spil m. Målgruppe: Beregnet for engelskstuderende efter HF og gymnasietrinnene. Biblioteker og opstilling, Antal, Hjemme.


Her finder du online øvelser til engelsk og tysk,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg