onsdag den 30. maj 2018

Electrolux kummefryser 210 liter

Skousen har et bredt sortiment af kummefrysere fra de mindre af slagsen og helt op til de ekstra store. Kapaciteten på kummefrysere varierer fra liter og helt op til 5liter. Brug for en rummelig kummefryser?


I en kummefryser får du plads til det hele, og den er perfekt til dig, der har brug for ekstra fryseplads. Den mindste kan indeholde liter, mens den største har plads til hele 4liter, så der skal kokkereres til den store . Opbevaringsvolumen, Fryser (Liter), 210. Køb billig kummefryser fra Lavpriskoekken. SpacePlus kummefryser med indvendig belysning, kurve og SuperFrys funktion.


Udvendige mål, HxBx m868x795x665. Rumindhold frys, netto ltr: 210. Modellen har endvidere indbygget en alarm hvis temperaturen . Electrolux kummefryser på 2liter med energiklasse A+.


Om du er på jakt etter en vanlig fryser med dør har vi en guide for det også. Gør til startsideFøj til foretrukne. Danmarks bedste udvalg af kummefrysere online til slanke. Uanset om du er på jagt efter en lille kummefryser eller en stor testvinder, så er vi klar til at rådgive dig om din næste kummefryser.


Automatisk afrimning (fryser) Nettovolume fryser 1L. Fryserens frysekapacitet er på 2liter og den har derfor en størrelse, som passer . Energimærke : A, Stil : Skabsfryser, Kapacitet : 2liter,. Candy kummefryser, CCHE21 Kurland Trading Netbutik. Fryseboks med 2liter nyttevolum, to kurver og kg innfrysingskapasitet. Low Frost funksjonen minsker isdanningen med hele.


Fryser med Frostmatic-funktion til hurtig indfrysning. ZANUSSI Zanussi Nau Maxi fryseskab - 6Liter. Rummelig kummefryser fra AEG med plads til 3liter. HVIDEVARESERVICE - TERMOSTATER OG STYRING. Denne fryseren rommer hele2liter og passer dermed godt til familien på fire.


Billig Frysere frysere med nedsatte priser og levering! Køl og frys electrolux - Find det billigste produkt fra electrolux under Køl og frys på choozen. Leveran- dørens oplysninger bekræftet ved testen.


Energiklasse: a+ 2liter frys temperaturalarm lowfrost. Siemens GS36DPI2Liter Rustfri stål. Denna frys kan rymma 2liter och är därför ett bra val.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg