onsdag den 30. maj 2018

Printplader lav selv

Der er flere måder at ætse sine print på, jernchlori finætskrystal,. Her vil jeg vise jer hvordan jeg kan lave fotoprint uden brug af noget dyrt grej. En printplade er en kobberbelagt glasfiberplade, hvor man ”tegner”.

Der findes mange gratis CAD programmer til at lave print og dia-. Jeg vil gerne lave mine fuglereder om til lidt pænere print. Hvor finder jeg en beskrivelse af, hvordan man laver print til min hobby elektronik . Men når man så har fået udlagt sit print skal det jo stadig produceres.

Den eneste ulempe er, at Olimex standard kun kan lave 10mil komponenttryk. Forsøg på at lave en video, der viser hvordan man kan lodde komponenter på printplade. Derfor søger jeg lidt erfaringer fra jer gør-det-selv elektrikere derude. Februar måne og ville høre om der er andre der skal have selv designet print med? Hvordan så med at lave dem selv?


Forskellige måder man selv kan fremstille sine PCB på:. Sav toppen af begge og lav et slags ophæng, så den lille bliver. Til højre ses kun silketrykket, som kan printes ud for sig selv.


Det svarer til plast-afstandsstyk-.

Køb kraftige high-power-dioder eller alu-skinner til SMD bånd og lave selv flot LED belysning og lamper. Denne guide beskriver hvordan man kan fremstille fotoprint selv. Det indkøbte print skal være positiv fotoprint for at virke.


Robottens krop er en lille printplade med nogle få komponenter og lidt regnekraft. Resten af robotten skal man selv bygge af sugerør. Lav flotte lanterner af teposer! Teknikken anvender cookies på hjemmesiden bl.


Data fra cookies bruges ikke til at indsamle personlige oplysninger. PE Lampeskærmsfolie som frembringer en ensartet, harmonisk lysspredning selv ved lav-watt, samt en enestående glans med hensyn til print og farve. Danmarks guide til online banko, andre spil og hygge.


Print bankoplader gratis online. Til gengæld kan man lave forskel på pladens for- og bagside hvilket giver flere. Denne type anvendes mest af gør-det-selv folk, blandt andet til ætsning af print. Her er forslag til aktiviteter, som du selv kan lave: Maskiner og robotter.


Byg din egen elektroniske sensor. Elektroniske kredsløb loddes oftest på printplader. Vælg en sort kategori til højre.


Bankoplader til udskrift, print selv bankoplader, både til tværformat, højformat og svagtseende. Dermed har vi sørget for, at du kan have det allervigtigste klar til spillet. Så mangler du bare at lave kaffen selv – og måske sørge for lidt snacks af forskellig art.


Normalt vil man ikke lave alle alle de forskellige elektriske kredsløb. Senere laver vi selv printplader og kikker på logiske, integrerede kredse. Forskning peger på, at selv lave koncentrationer kan have alvorlig .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg