fredag den 25. maj 2018

Printplade på engelsk

Do you know more translations for printplade? Dansk-engelsk oversættelse af printplade, og oversættelseseksempler fra tekniske dokumentationer. Circuit board sub-assembly, comprising digital audio s.

Ofte benyttes forkortelsen PCB for det den engelske term Printed Circuit Board. Den online Dansk til Engelsk ordbog. Kontroller stavning og grammatik.


Hej Jeg vil gerne fremstille mine egne printplader.

En printplade består af en plade af et elektrisk isolerende materiale, hvor. Font: Engelsk betegnelse for skrifttype (se denne). Sømplade, fumlebræt, veroboard eller printplade. Eksperimentpladen, der kaldes breadboard på engelsk, er en fantastisk opfindelse, når der skal testes eller . I stedet drev adfærd dansk printplade, hvad hedder gældssanering på engelsk og.


LEDsoft indeholder bruger interface på engelsk og tysk. Registrer dit produkt, eller find brugervejledninger, ofte stillede spørgsmål og gode råd til dit produkt. Kontakt kundeservice, og få hjælp til alle dine . STL filer med printfiler til reservedele.

Hvorfor gør folk fra Danmark, Sverige og Norge taler sådan god engelsk? Se selv de synlige tegn på denne nye agilitet hos Bosch, og hvordan virksomheden fornyer sin strategi. Sitet er støttet af vores engleske Reservedele distributør, hvilket betyder, at webstedet er på engelsk. Dette kan ændres til det ønskede sprog, hvis din browser . Et print er en række lederbaner på et isolerende materiale.


Tit bruger man den engelske betegnelse PCB (Print Circuit Board). DA EN Danske Engelsk oversættelser for PCB. Løs forbindelse: ledninger fra motor til print på brænder. Printplade delstat side men månekratere af den af sølvsmed. Hall-effekt, u-dopet Ge på printplade.


Høj kvalitets udskifteligt print med et udopet germanium krystal for at undersøge ledningsevnen af. I modsætning til almindelig 2D-print, som man kender fra fx en Canon printer . Model (Mod.) Hvordan finder jeg det? Dansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Tysk.


I faglitteraturen forekommer også den engelske forkortelse PCB. Grænsefladen er flersproget med visningsmuligheder på engelsk, kinesisk, spansk. En computers ram-lager består ofte af en printplade med en række. Ram er en forkortelse for Random Access Memory, et engelsk udtryk, som betyder, at man .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg