mandag den 3. juli 2017

Kaffekande stelton

Stelton kaffe- og te-produkter af høj kvalitet. Vi har alt fra kaffekander, termokander og stempelkander. Klik her for at læse mere om vores produkter.

Termokanden er et af Steltons bedst sælgende . Sammenlign priser og læs anmeldelser af stelton termokande Køkkenudstyr. Den har ingen skader kun overfladige ridser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

Steltons nyfortolkning af Madam Blå er på kort tid blevet en kæmpe succes. Linjerne spænder fra minimalisme til mere runde og bløde former, som har et nærmest arkitektonisk udtryk. Lækker termokande fra Stelton, som er en del af den populære Emma-serie. Emma er Steltons nye serie til kaffe- og tebordet. Cylinda Line serien af Arne Jacobsen.


Emma-serien har et retro twist og er moderne, innovativt design til brug i . Hvis du gerne vil se udvalget af steltons termokander, så skal du klikke dig ind på vores side! Se det store udvalg til samlingen. Som noget ekstra, kan du tilkøbe gravering, som gør .

EMer en ægte designklassiker, der altid vil tage sig godt ud på kaffebordet. Se vores udvalg online her på hw-homeware. Vippelåg til Steltons termokander. Her kan vi tilbyde et nyt vippelåg der passer til alle Steltons termokander. Beskrivelse: Traditionel og nytænkende på én gang.


Her kan du vælge din favorit kaffekande, blandt alle de lækre designs og farver. Mange af de bedste kaffekander er designet af kendte mærker, såsom Stelton, . Kanden er på een og samme tid traditionel og nytænkende. Emma kaffe-termokanden er en del af Steltons nye serie.


Jeg er enorm skuffet over, at et dansk kvalitetsmærke leverer så ringe et produkt: Kanden. Tilfør et element af farve med én eller flere af de tre nye Copenhagen . De fremstiller daglidagsvarer som kaffestel, termokander, drikkeglas, bestik og andet, designet af verdenskendte . Flot og nytænkende temokande fra Stelton. Så finder du den hos Rikki Tikki Shop, hvor vi har kaffekander fra kendte.


Sådan lød de to navne, der skulle smelte sammen til et af Danmarks mest kendte design-brands: Stelton.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg