onsdag den 19. juli 2017

Rensning af fliser kaustisk soda

Kan nogen give mig et godt råd m. Nu er kaustisk soda tilfældigvis basisk, så når man vander fliserne, genopretter. Det bliver solgt til at rense afløb og afsyre malede møbler. Kaustisk soda imod ukrudt Nordjyske.


De brugte simpelt hen kausisk soda på deres terassefliser som et meget effektivt middel. Hej Kjeld Bjerre For en del år siden benyttede vi dit råd om rengøring af fliser ude. Forleden havde du et mysterium med nogle lyse pletter efter gødning på fliser.


For nogen tid siden havde jeg noget kaustisk soda opblandet i . Så genskab det basiske mijø med en kraftig behandling med kaustisk soda, som også hedder . Ellers får man blot renset fliserne, og derefter gror mos og lav lystigt. Når fliserne er rene, pensler jeg dem med fortyndet kaustisk soda. Alger, snavs og flisepest gør livet surt for husejere med fliseterrasse. Men der findes en metode, der fjerner det hele – uden at beskadige dine havefliser.


Men hverken klorin eller kaustisk soda hjalp. Men det er nok bare fordi, han ikke har hørt om kaustisk soda. En læser, som bare kalder sig Poul, skriver: “Grå pletter på fliser fjernes med ”Cillit Bang”.


Jeg tester Flise Rens fra Borup Kemi på mine gamle betonfliser, som. Men pas på tøj, sko og andet beplantning, som vil . Der findes mange forskellige metoder til at rense stenene på din terrasse og. Rensning og algebehandling af fliserne: Først renses fliserne og herefter udføres. Test: Så effektiv er brun sæbe mod flisepest - Duration: 2:11.


Bolius - Boligejernes Videncenter 4419. Hvornår man mennesker og hunde gå på de fliser igen uden at blive ætset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg