onsdag den 19. juli 2017

Miljømærke tyskland motorvej

Skal man have miljømærke, hvis man bare skal køre igennem Tyskland på motorvejene? For at få miljømærket skal dit køretøj leve op til en række bestemmelser. Reglerne for at få et tysk miljømærke er lidt indviklede, hvorfor vi har lavet Applus . Har man også brug for mærket på de tyske motorveje?


Anbring det nye miljømærke set indefra bilen til højre forneden på indersiden af forruden. De fleste større byer har indført miljøzoner. Miljømærker og gode råd til bilferien - TV 2nyheder. Dog skal bilen allerede nu være udstyret med den rette miljømærkat.


Straffen for at køre på motorvejene uden mærkat er for nuværende 1CHF . De tyske kommuner har fundet en ny indtægtskilde. Danskerne køber tyske miljømærkater for at kunne besøge de tyske byer. Tætpakkede motorveje fører til markant flere ulykker.


Her er en liste over tyske byer, hvor du skal have miljømærke. Bestil miljømærker til bilen før ferien og undgå bøder. Skal man også have mærke på bilen, hvis man kun skal køre gennem Tyskland - altså køre på lande- og motorveje? Dette betyder også øgede udgifter,med . Det er altså ikke nødvendigt med miljømærker for at køre på de tyske motorveje. Når du kører på de Østriske motorveje skal der betales en vejskat (vignette).


Langs den tyske motorvej ligger middelalderbyer, hvor fortid og. Og det kan blive dyrt at glemme det grønne miljømærke til bilens forrude.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg