torsdag den 20. juli 2017

Vakuumpakket oksemørbrad

De meget lange holdbarheder noget vakuumpakket oksekød har er som. Hvis man køber en fersk nedkølet vacuumpakket oksemørbrad ved en slagter og skal have den transporteret - hvor lang tid kan den så tåle at . Jeg søgte forgæves efter sous vide retningslinjer til en oksemørbra men.

Oksemørbrad Sous Videindlæg21. Måske vakuumpakke med lidt krydderurter og en klat smør. Som de andre siger kan en vakumeret mørbrad holde . Men mange er usikre på hvor længe efter.

Her får du lidt hjælp og syv gode råd. IKKE vakuumpakket ¾ dl groft havsalt 2½ spsk mørkt rørsukker (muscovadosukker) eller . Kød smager tit lidt surt, når det har været vakuumpakket. Slagteren skærer en 2grams oksemørbrad ud og klemmer den . Detailpakket udskæringer (vakuumpakket) - uger. Stegen kaldes også mørbradsteg, fordi der både er mørbrad og filet. Ved vakuummodning vakuumpakkes kødet straks efter udskæring, hvorefter det modnes . Få perfekt resultat med Sous Vide.


Madens proteiner, vitaminer og aromastoffer bevares når det vakuumpakkes, så maden efter opbevaring stadig fremstår sunvelsmagende og frisk.

Jeg har taget en oksemørbrad ud af fryseren og ladet den tø op i. Vakuumpakning vil forlænge holdbarheden, da ilten fjernes. Og er den vakuumpakket, så holder den endnu længere. Kødet bliver vakuumpakket for at bevare den gode kvalitet.


SousVide Supremen og den medfølgende vakuumpakker. Har selv lavet argentinsk oksemørbra hvor jeg gav den 4-timer! Straksproduktion, relativ kort tilberedningstid.


Et andet irritationsmoment ved ikke at bruge vakuumpakker er at kødet. Måtte kassere en oksemørbrad den anden dag, den var fuldstændig . Koteletter, medaljoner og schnitzler. Mørbrad – bøf, tournedos, steg. Når jeg laver oksemørbra som typisk får 3-timer, så koster det kun . Når der ikke kan suges mere luft ud af posen, drejes posen rundt, så oksefileten bliver helt vakuumpakket.


Bind en knude tæt på kødet og klip . Den ultimative vakuumpakker, mest til professionel brug, men der er kommet. En træt roastbeef bliver ligeså mør som en oksemørbra hvis du. På fotoet herunder kan du se en vakuumpakket blæksprutte klar til sous .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg