fredag den 21. juli 2017

Kølerrens

Genopretter kølesystemets oprindelige effektivitet. Kan bruges sammen med frostvæske. Køb Holts Speed Flush Kølerrens 2ml : Pakning, tætning, lim hos thansen.

Køb Mekanika Køler Rens kvalitets kølerrens online hos Oliebiksen. Valvoline Kølerrens er det perfekte produkt til at fjerne rust og slam fra kølesystemer. Men prøv da det kølerrens,det kan da ikke skade,ellers husk det er jo på den indvendige side det sidder,så der er nok ikke nogen der ser hvis . Aflejringer af kalk og smuds kan nedsætte køleeffekten med op til.

Jeg prøvede først en gang kølerrens fra T. Hansen, men det havde ingen virkning (sikkert ok til vedligeholdelse af nyere kølere). Har læst bagpå, men det giver ikke helt. Comma Kølerens, renser køler, cylinderblok, topblok og varmeapparat ved at fjerne slam og kalkaflejringer. Et rent kølesystem er den bedste garanti mod overophedning. Er der nogen der har erfaring med kølerrens.


Jeg kunne godt tænke mig at gi min en tur. Men jeg har det ikke så godt med alle de underlige . Til alle kølevands- og varmesystemer.

Anvendes jævnfør produktbeskrivelsen. Kølerrens og tætner - er en del af de materialer og reservedele vi har til dit restaurering projekt - Maling - Castrol olie gummilister - rudelister m. Køb Kølerrens Liqui Moly 300ml. Bestil dine reservedele billigt hos kgi. CRC Radiator Clean kølerrenser. Renser tilstoppede og forurenede vandkanaler, som ellers ville kunne forårsage overophedning.


Fjerner hurtigt rust, slam og anden forurening. Bardahl Radiator Fast Flush - Kølerrens. Løsner skadelige aflejringer i . Ingen bedømmelser Skriv en anmeldelse. Dette effektive produkt fra CRC beskytter mod korrosion, og er til sikker brug på alle . Gennemskyl køleren grundigt efter brug (inden start af motoren).


Renser urenheder for at opretholde køleeffektiviteten 2. Emulgerer olie og slam for af . This Radiator Flush cleans the entire cooling system of harmful deposits. It prevents overheating of the engine due to contamination of the cooling system. Powerful acid free radiator cleaner.


De nævnte reservedele er originale reservedele. Der tages forbehold for prisændringer, tekniske ændringer, trykfejl .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg