tirsdag den 4. juli 2017

Microplane rivejern ingefær

Med det smarte 3-i-rivejern kan du både skrælle, rive og skive ingefær . Sammenlign priser og læs anmeldelser af microplane fint rivejern Køkkenudstyr. Klik her og find den bedste pris nu!

Super rivejern både til skiver og fint granulat af ingefær – super kvalitet. Jeg bruger det også til at fintrive ingefær og hvidløg til f. Skarpt rivejern til citron, parmasan ingefær m. Vi har testet fem forskellige rivejern - og der en helt klar vinder.

Det har hun gjort ved at rive fem forskellige råvarer: Ost, gulerødder, løg, hvidløg samt ingefær. Deres rivejern udmærker sig bl. Frisk ingefær er de sidste par år blevet en utrolig populær råvare. Fint rivejern til citrusskal, ingefær, muskatnødder, parmesan og meget mere fra . Klik på billedet, for at se et større billede, Ingefærrivejern fra Microplane. Beskrivelse: Den kendte skarpe kvalitet fra Microplane . Den gør det ekstra nemt og hurtigt, at snitte nødder, hvidløg, tørret ingefær og . Du kan læse mere længere nede og se videoen til ingefær rivejernet.


TJECK har testet en række rivejern fra Microplane,.

Microplane Original Grater velegnet til fx citrusfrugter, faste oste . Se hvilket rivejern du skal bruge. Tag 3-stykker syltet ingefær og riv dem fint. Bland salt og sukker sammen med det revne . Kun 1- en af årets julegave ideer. Til parmesan, hvidløg, ingefær og chokolade.


Rivejern grov rustfri stål Microplane. Den er super til parmesan, ingefær og andet som skal være rimeligt fint . Dette rivejern fra Microplanes gourmet-serie er perfekt til citronskal, hvidløg, parmesan, ingefær og muskat. Dens riveflade er med små barberskarpe blade og . Det river citrusskal, ingefær, muskatnødder, chokolade, parmesan og meget meget mere fint og ensartet.


Appelsinskal og ingefær kan være svære at rive på et almindeligt rivejern. Radiser blev delt på langs og skåret .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg